2777
2789
عنوان

از بدنم متنفرمممم

321 بازدید | 21 پست

لعنت به کنکور از ۶۰کیلو شدم حدود ۸۰کیلو اصلا نمیخوام تو ایینه رو نگاه کنم خیلی غصه ام میگیره قبلا مثل باربی بودم عاشق خودم بودم الان یه مستطیل پهن تشریف دارم همش حس میکنم سنگینم😭😭

تازه صورتمم تپل شده متنفرم ازش

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چ ربطی ب کنکور داره کنکور داشته باشه ادم ک باید لاغر بشه از استرس😂

😐😐😐 چقدر باهوشی تو !من درسم خوب بود طی سال استرسی نداشتم اما کل روز یه جا نشستم کلی هم چیز شیرین میخورم قندم نیوفته خب معلومه وزن اضافه میشه 

وا خب کنکور داشته باشی تحرک نداری بعضیا پر خوری عصبی میگیرن و ...

همین فکر میکنه همه یه جورن بدنشون

چ ربطی ب کنکور داره کنکور داشته باشه ادم ک باید لاغر بشه از استرس😂

بعضی ها در استرس و فشار ، افسردگی یا ... چاق میشن

یکی از دلایل دیگه هم اینه که فرد کنکوری که واقع بخونه، چند ساعت بی تحرک باید یه جا بشینه و بخونه

مغز هم در هنگام فعالیت گلوکز مصرف ویکنه به همین دلیل فرد مجبور به خوردن بیستر و بیشتر میشه 

کاربری دست دو نفره :)
من موقع امتحانا ۵ کیلو ۵ کیلو کم میکنم چرا اخه بدنامون این شکلیهبه زوووور و گریه ۱۰ کیلو اضافه کردم ...

کلا هیچکدوم خوب نیست بدن باید متعادل باشه

😐😐😐 چقدر باهوشی تو !من درسم خوب بود طی سال استرسی نداشتم اما کل روز یه جا نشستم کلی هم چیز شیرین ...

عزیزم دعوا داری چرا منم نظرمو گفتم شرمنده ناراحت شدی قصد توهین نداشتم😐😐😐😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
استارتر یه سوال خارج موضوع تاپیکت دارم میشه لطفاً بپرسم راستی جیگر اصلا به این فکر نکن فقط به این فک ...

بپرس عزیزم 

بپرس عزیزم

من کنکوری ۴۰۴ هستم رشتم تجربی میشه چند تا توصیه که داری با ذکر هم رشته ایم دبیر و کتاب معرفی کنی یا هر چیزی که می‌تونه برام مفید واقع بشه 

پیشاپیش یه دنیا ممنون ازت

من کنکوری ۴۰۴ هستم رشتم تجربی میشه چند تا توصیه که داری با ذکر هم رشته ایم دبیر و کتاب معرفی کنی یا ...

کتاب که ایکیو واسه زیست و شیمی و ریاضی خیلی خوبه دبیر فیزیک هم من از یحیوی واسه دو فصل سخت فیزیک  فیلم دیدم خیلی خوب بود و اینکه گاهی ممکنه به ازمونا نرسی اصلا خودتو نباز  یا اگه واست سختن با تکرار و تمرین بهتر میشی اخرای سال موقع جمع بندی متن کتاب درسی رو خوب بخون درکنار ازمون های جامع 

و مهمترین توصیم اینه اصلااااا خودتو درگیر رقابت و مقایسه نکن هرکسی سروصداش بیشتره نتیجش ازهمه بدتر میشه بالای پنجتا مورد اینجوری دیدما