2777
2789

حقوق فوریت های پزشکی پیش بیمارستانی چنده؟

لطفا بگید من رشتم تجربیه 

امسال واقعا شرایطم بد بود فک کنم تهش همینو بیارم و اینکه دوازدهمی هم هستم ارزششو داره پش کنکور بمونم یا نه ؟؟

چرا اول از حقوقش سوال میکنید ؟ شما که اول کار هستید اول ببینید به این کار علاقه دارین ؟ توانایی انجامشو دارین ؟ حالتون با اون کار چطوره ، میتونید تووش جوری باشید که حال خوبی داشته باشین ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ارزش نداشته باشه اگه بهش علاقه نداری و میدونی اگه بمونی میخونی بمون خیلیا میمونن

خانواده زور میکنه باید یه جایی قبول شی منم به این رشته علاقه مند نیستم به خاطر همین پرسیدم

چرا اول از حقوقش سوال میکنید ؟ شما که اول کار هستید اول ببینید به این کار علاقه دارین ؟ توانایی انجا ...

بابا من ذاتا به هنر و تئاتر علاقه دارم و استعدادش رو هم دارم چندین بار تئاتر بازی کردم و مسابقه هم رفتم و رتبه یک استانی آوردم به زور خانواده اومدم تجربی درسم هم خوبه حتی معدلم در طول تحصیل یه بارم زیر 19.5 نیومده ولی دیگه دوازدهم انقدر از کتابای تجربی زده شدم دیگه به زور خوندم یه چیزی بیارم خانواده ناراحت نشه بعدش پشت کنکور بمونم

بابا من ذاتا به هنر و تئاتر علاقه دارم و استعدادش رو هم دارم چندین بار تئاتر بازی کردم و مسابقه هم ر ...

خب عزیزم ، اینجوری میشی جریان معلما ، همون اول آرزوشون قبولی توو دانشگاه فرهنگیان و معلم و دبیر شدنه ، خودشونو میکشن تا وارد بشن بعد شروع میکنن به نق زدن که حقوقمون کمه ، جای یه بنده خدا رو هم گرفته ...