2777
2789
عنوان

داداشم برا کنکور درس نمی‌خونه🥲

568 بازدید | 21 پست

سلام. داداشم برای کنکور مرحله اول هم زیاد درس نخونده بود و گفت سخت بوده. الان هم از وقتی که مدرسه تعطیل شده کلا درس نمی‌خونه هرچی هم مامان بابام بهش میگن فرید بخون میگه نه خسته شدم دیگه مغزم نمی‌کشه.

رشتش انسانی بوده مرحله اول ترازش حدود شش هزار و اینا  بوده. به نظرتون هیچی قبول میشه؟؟؟ قصد دخالت توی زندگیش ندارم بگید دخالت نکن فقط میخواستم ببینم هیچی قبول میشه یا باید بره سربازی

تعداد رای : 18
نظرسنجی
اره
6
33%
نه
12
66%

واقعا سخته ها . اما ارزششو داره . بخدا اینو چندسال بعد میفهمی . داداشم الان پشیمونه .

۶ هزار بد نیستا اما زیاد خوبم نیست . یعنی معلومه چیزی خونده اما نیمدونم دیگه چون من خودم ریاضی کنکور دادم و رشتم تجربی بود 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وضعیت ههمون همینه . سخت نگیر بهش راست میگه نمیتونیم دیگه

می‌دونم والا خودمم داخل خرداد همینجوری بودم. فقط چون پسره می‌ترسیم هیچی قبول نشه بره سربازی. به نظر شما با تراز شش هزار چیزی قبول میشه؟

واقعا سخته ها . اما ارزششو داره . بخدا اینو چندسال بعد میفهمی . داداشم الان پشیمونه .۶ هزار بد نیستا ...

کنکور زبان هم داده میگه اون سخت تر بوده. ولی کلا بیشتر امیدواریم زبان رو قبول بشه چون کلا به رشته های انسانی علاقه ای نداره. فعلا که کلا زیر بار درس خوندن نمیره

کنکور زبان هم داده میگه اون سخت تر بوده. ولی کلا بیشتر امیدواریم زبان رو قبول بشه چون کلا به رشته ها ...

خداروشکر که زبان هم داده .من خودمم زبان  شرکت کردم ۲۴ درصد زدم تراز ۷۱۲۳ داد نمی‌دونستم برای فرهنگیان میشه دوتا رکن کرد من خودم فرهنگیان شرکت کردم برای رشته اصلیم که ریاضی بود .

خیلی حیفه برادرتون به امید خدا قبوله ، بهش بگید مثلا فقط ی ساعت بخونه ( خودش کم کم میخونه ها وقتی ی ساعت بخونی دلت می‌ره ) 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

خداروشکر که زبان هم داده .من خودمم زبان شرکت کردم ۲۴ درصد زدم تراز ۷۱۲۳ داد نمی‌دونستم برای فرهنگیا ...

تراز زبانش مثل شما شده تقریبا. هفت هزار و خورده ای شده ترازش. به نظرتون قبول میشه🥲 یکی شیش هزار یکی هفت هزار؟

من تجربیم با تراز 6000 پیرا پزشکیم نمیشه قبول شد ولی انسانی و نمیدونم

نمیدونم بخدا خودم هنرستانیم. میگه یا زبان یا حسابداری. نمیدونم حسابداری چقدر میخواد ولی گفته بودن امتحان نهایی توی رتبه تاثیر داره بیشتر نهایی هارو خوب داده.

خداروشکر که زبان هم داده .من خودمم زبان شرکت کردم ۲۴ درصد زدم تراز ۷۱۲۳ داد نمی‌دونستم برای فرهنگیا ...

ببخشید میگم من زیاد سر در نمیارم. الان کنکور که دو مرحله هستش تراز جفتش جمع میشه یا نه چجوریه؟؟؟

تراز زبانش مثل شما شده تقریبا. هفت هزار و خورده ای شده ترازش. به نظرتون قبول میشه🥲 یکی شیش هزار یکی ...

حب خوبه ، اره فکر میکنم بشه چیز خوبی قبول شد. 👌🏻💁🏻امیدتون به خدا باشه . بخدا امسال خیلی بچه ها اذیت شدند 🌱