من خیاط نیستم ولی سرگرمیم خیاطی کردنه و کلا مولر رو دوست نداشتم،گرلاوین هم اون تمیز دوزی ک دلم میخواد رو نمیداد.abm یا همون متد تجاری رو بیشتر دوست دارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تمام لباس هایی ک از فروشگاه ها و برندها میخریم با الگو تجاری دوخته میشه،نهایت یک پنس داره و تو دستت واسه خلاقیت بازه،تو ۲۰ دقیقه میتونی الگو بکشی و واقعا نتیجه اش خوبه.من چون فقط وقتای بیکاری واسه خودم لباس میدوزم برام عالی و کافی بود،کلا آنلاین هم یادش گرفتم.میتونی یوتیوب سرچ کنی کلیپ های آموزشیش هست اگه خوشت اومد همون رو ادامه بده.
برای متریک کل بدن رو اندازه میگیرن اندازه کارول ها دور سینه دور کمر دور و بازو دور آستین وغیره همه رو اندازه میگیرن و الگو رو میکشن لباس دقیقا قالب بدن میشه
من هم از گرلاوین راضی نیستم ولی با سایر متد ها اشنایی ندارم
من هیچ کلاسی نرفتم همه رو از یوتیوب یاد گرفتم الان چندساله همه لباسای خودمو میدوزم.یه سرچ کن آموز خیاطی با هر متدی ک دوست داری رو با بهترین استادها میتونی اونجا ببینی.