2777
2789
عنوان

دوستان آشنا به خیاطی کمک لطفا

585 بازدید | 23 پست

سلام دوستان. متد مولر برای خیاطی چطوره؟

آیا یادگیریش راحته؟ و لباسهایی که با این متد دوخت میشه تنخورش خوبه؟

ممنون میشم راهنمایی کنید چه متدی آموزش ببینم بهتره؟

💫"اعتماد" ساختنش سال ها طول میکشد، تخریبش چند ثانیه، و ترمیمش تا ابد💫

الان بیشتر روی مولر کار می کنن 

آره خوبه بیشتر الگوهای آماده مولر هستن

متریک هم تنخوری عالی داره ولی مولر راحته فکر کنم نسبت به متریک 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان بیشتر روی مولر کار می کنن آره خوبه بیشتر الگوهای آماده مولر هستنمتریک هم تنخوری عالی داره ولی م ...

متریک چطوریه؟

من خیاط نیستم ولی سرگرمیم خیاطی کردنه و کلا مولر رو دوست نداشتم،گرلاوین هم اون تمیز دوزی ک دلم میخوا ...

میشه در مورد متد تجاری توضیح بدین 

میشه در مورد متد تجاری توضیح بدین

تمام لباس هایی ک از فروشگاه ها و برندها میخریم با الگو تجاری دوخته میشه،نهایت یک پنس داره و تو دستت واسه خلاقیت بازه،تو ۲۰ دقیقه میتونی الگو بکشی و واقعا نتیجه اش خوبه.من چون فقط وقتای بیکاری واسه خودم لباس میدوزم برام عالی و کافی بود،کلا آنلاین هم یادش گرفتم.میتونی یوتیوب سرچ کنی کلیپ های آموزشیش هست اگه خوشت اومد همون رو ادامه بده.

من خیاط نیستم ولی سرگرمیم خیاطی کردنه و کلا مولر رو دوست نداشتم،گرلاوین هم اون تمیز دوزی ک دلم میخوا ...

من هم از گرلاوین راضی نیستم ولی با سایر متد ها اشنایی ندارم

متریک چطوریه؟

برای متریک کل بدن رو اندازه میگیرن اندازه کارول ها دور سینه دور کمر دور و بازو دور آستین وغیره همه رو اندازه میگیرن و الگو رو میکشن لباس دقیقا قالب بدن میشه 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
من هم از گرلاوین راضی نیستم ولی با سایر متد ها اشنایی ندارم

من هیچ کلاسی نرفتم همه رو از یوتیوب یاد گرفتم الان چندساله همه لباسای خودمو میدوزم.یه سرچ کن آموز خیاطی با هر متدی ک دوست داری رو با بهترین استادها میتونی اونجا ببینی.

من مولر هم کار کردم اصلا خوشم نیومد

تمام لباس هایی ک از فروشگاه ها و برندها میخریم با الگو تجاری دوخته میشه،نهایت یک پنس داره و تو دستت ...

چه خوبه. یعنی اموزشگاه ها با این متد اموزش میدن؟

چون من چندین اموزشگاه پرسیدم گفتم مولر یاد میدن

برای متریک کل بدن رو اندازه میگیرن اندازه کارول ها دور سینه دور کمر دور و بازو دور آستین وغیره همه ر ...

پس شبیه گرلاوین میشه

من هیچ کلاسی نرفتم همه رو از یوتیوب یاد گرفتم الان چندساله همه لباسای خودمو میدوزم.یه سرچ کن آموز خی ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم پس حتما ویدیوهاشو میبینم

بستگی به آموزشگاهی ک میری داره.ولی من دیدم الان اکثرا متد تجاری آموزش میدن.

پس باید جاهای دیگه هم سر بزنم