ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
میگفت هیچ زن و دختر ایرانی ناموس من نیست وقتی جنگ بشه وظیفه من نیست ازشون دفاع کنم چرا باید جان با ...
مرد بود
بشه دیدونه زار و پریشون شده بی احتیاطی کرده حالا پشیمون شده😂❤️ زیاد حوصله بحث با آدمای احمق رو ندارم هر وقت جوابت رو ندادم اینو تو مغزت پلی کن🙂🦋✨کیدرامر و کیپاپر هسدم تو این تاپیکا تگم کنید پلیز✈️✨🇰🇷بنده رو میتونید صدا کنید کوک الفن العظم😎😂حتی ولد واید جذابم میتونید صدا کنید بسسسسس ک جذابممممم😂💔🤝ENFP هسدممممم❤️✨🤝تهکوکرممممم و بهش افتخار میکنم😎✨🚬✊🏻사랑해요❤️✨BTS-ARMY-FOREVER
بشه دیدونه زار و پریشون شده بی احتیاطی کرده حالا پشیمون شده😂❤️ زیاد حوصله بحث با آدمای احمق رو ندارم هر وقت جوابت رو ندادم اینو تو مغزت پلی کن🙂🦋✨کیدرامر و کیپاپر هسدم تو این تاپیکا تگم کنید پلیز✈️✨🇰🇷بنده رو میتونید صدا کنید کوک الفن العظم😎😂حتی ولد واید جذابم میتونید صدا کنید بسسسسس ک جذابممممم😂💔🤝ENFP هسدممممم❤️✨🤝تهکوکرممممم و بهش افتخار میکنم😎✨🚬✊🏻사랑해요❤️✨BTS-ARMY-FOREVER
میگفت هیچ زن و دختر ایرانی ناموس من نیست وقتی جنگ بشه وظیفه من نیست ازشون دفاع کنم چرا باید جان با ...
ببخشیدا این با شتاب گوزه پرتاب میشه سومالی میخواد بره واسمون بجنگه؟ به درک بابا نهایت بتونه یه وسیله باشه تا باهاشون شتاب گوز ملت رو اندازه بگیرن عجب ادمایی پیدا میشنا
گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
[QUOTE=345448170]اره [/QUOTEیکی نبود بگه خب به کیفم که نمیری و نمیدی و نمیکنی
کسی هم ازت نخواست جونتو بدی ما خودمون اندازه ده تا مرد جون و زور داریم مرتیکه پشمکه پشمی😐
زن کور شی خسیس 😂💔