2777
2789
عنوان

آخه اینم شد ویار؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5064 بازدید | 94 پست
وای عزیزم من  اوایل مهر سجادرو میخوردم😂😂

اون به خاطر کمبود آهنه. خیلیها این هوس رو میکنن.  

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب نی نی ای😂😂😂😂😂😂

بحث کردن با احمق؛ مثل کشتن پشه روی صورت خودته، شاید پشه رو بکشی یا نه اما در نهایت حتما یه سیلی به صورت خودت زده‌ ای...!https://instagram.com/a.d.r.i.n.a_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1qq59x9scyexxمنو فالو کنین لطفا..خاطرات و عکس

وای منم یه بار خواب دیدم داشتم سیگار میکشیدم. خیلی لذت بخش بود. توی خواب داشتم کیف میکردم!

نمیدونم چه تعبیری داشته.

البته باردار نبودم.

دلت که گرفت، دیگر منت زمین را نکش! راه آسمان باز است... پر بکش! او همیشه آغوشش باز است، نگفته تو را می‌خواند...
واویلا😂 جنبه مثبتشو نگاه کن 👇 اخه اینم شد ویار خذایا شکرت که من ویار دارم و حاملم (به سبک او ...

خدایا شکرت که یه جنین باهوش دارم و متفاوت😂😂😂

به کانال و پیجم سر بزنید چیزی برای فروش نیست نترسید😂😂😂😂@shikamodd
چه جااالب مامان منم منو که باردار بوده ویار سیگار داشته.اونم هیشکی از خونوادشون سیگاری نبوده

الان خوبی 

ببین کسی اینجا نمیشناستت راستشو بگو 

الان مصرفت چیه😁😁😁😁😂😂😂😂

به کانال و پیجم سر بزنید چیزی برای فروش نیست نترسید😂😂😂😂@shikamodd
مگه اونی که میخواد معلم بشه، مامان بشه، سیگار میکشه، عجب نی نی بامزه ای😉

دست خودم نیست...باید ببندنم به تخت  

شکر خدا که هر چه طلب کردم از خدای/بر منتهای همت خود کامران شدم