2777
2789

برادرشوهرم 17 سالشه امشب ک. اومد خونه منو شوهرم و مادرشوهرم نشسته بودیم تو خونه کیف پولشو در اورد از جیبش ی نخ سیگار افتاد زمین پا گذاشت روش من دیدمش گفتم ای چیه پاتو بردار دیدیم سیگاره وای شوهرم پاشد دو سه تا سیلی بهش زد مادرشوهرمم گریع میکرد وای خیلی بد شد مادرشوهرم ب من گفت تو دشمنش ک نیستی دوستشی ک گفتی ب ما وای شوهرم باز کتکش زد الانم داره تو اتاق باهاش حرف میزنه 

کاش نگفته بودم

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب شد گفتی فردا شیره ای میشد

مادرشوهرمم الان داره همینو میگ بهم

ولی برادرشوهرم ازم ناراحت میشه

کار خوبی کردی عزیزم 

موافق خشونت نیستم ولی لازم بود براش

الان تو سن حساسیه 

درست و غلطو نمیتونه تشخیص بده به نفعشه 

هرچقد بیشتر زمان بگذره بیشتر وابسته میشه و ترکش واسش سخت تر میشه

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
پسر 17 ساله ای که زا الان سیگار میکشه باید کنترل بشه ولی نه با کتک

اره

متاسفانه شوهرم خیلی جا خورد نفهمید چیکار کنه 

چون ن خودش ن بقیه داداشاش ن باباشون ن حتی داماداشون اصلا اهل سیگار نیستن

مادرشوهرمم الان داره همینو میگ بهمولی برادرشوهرم ازم ناراحت میشه

بهش پیام بده بگو من قصد بدی نداشتم شوکه شدم و معذرت خواهی کن اون الان حس شرمندگی داره بهش بگو‌چیزی خواستی بهم بگو‌خواستی درد دل کنی من هستم الان از همه خجالت میکشه رو دررو حرف نزن پیام بدی بهتره 

ستاره هستم کاربری دوممه چندین سال تو سایت هستم 
کار خوبی نکردی کاش تو خلوت بهش میگفتی اگه دیدی حرف گوش نمیده اونموقع بت شوعرت مبگفتی

خب من اولش نفهمیدم چیه گفتم ای چیه پاتو بردار دیدیم سیگاره