2777
2789
عنوان

شوهرم از بابام ناراحته بگم بهش

159 بازدید | 14 پست

بابام هرموقع میاد خونمون کلی خرید میکنه هردفعه هم یه عالمه گوشت و میوه وضع جفتمون معمولیه هم ما هم بابام . بعد شوهرم میگه مگه ما نادار ناچاریم ک بابات هردفعه اینقد خرید میکنه ؟ دلم نمیاد ب بابام چیزی بگم ولی شوهرمم ناراحت میشه چ کنم ؟؟

ای که به هنگام دردراحتِ جانی مرا /🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابات دوستون داره شوهرت چشهههه؟؟

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

چه شوهر قدر نشناسی بگو برای من میخره برای تو نمیخره که 

بگو اگه خیلی ناراحتی ما هم رفتیم خونشون تو هم چیزی بخر 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

😐😐😐عجبا

باباها مهربونن بابای منم گاهی وقتا میشه میادخونه من شاید برای خودشون گوشت نخره ولی برای من میخره 

خریدخونه روخودت انجام میدی یاشوهرت؟

اگر خودت بگو خریدخودمه و پولشم پس انداز کن 

بگو بابام از عشق و محبتش برامون خرید می‌کنه.

مگه گفته تو خرج زن و بچتو نمیدی؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

فک کن قضیه برعکس بود و پدرشوهرت هرسری همون خریدای باباتو میکرد، اون وقت تو معذب نمیشدی؟ 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

به شوهرت بگو ربطی به نداری نداره امثرا پدرا اینجورین بابای منم اینجوریه یه نوع محبته 

همسرتو باید توجیه کنی که اصلا نباید ناراحت شه و این یه چیز  نرمالیه 

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻
فک کن قضیه برعکس بود و پدرشوهرت هرسری همون خریدای باباتو میکرد، اون وقت تو معذب نمیشدی؟

نه والا.

اسی خوشحالم میشه 😁

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

اگه از خودم مطمعن بودم ک ندار نیستم چرا ناراحت شم هرکسی طرز محبتش یجوری

ای که به هنگام دردراحتِ جانی مرا /🤍