2777
2789
😁😈معلم ک سهله.میدمت دست مدیر

😭😭😭😭😭😭

وای یادش بخیر چقدرررررر منه احمق واسه این لیست خوب ها و بدها توی مدرسه گریه میکردم😂😂😂

بی فایدس😭 باید کاربری جدید بزنم😩کـه زخـــم هــر شـــکست من حضــور یـــک جــوانه شد🤍🌱

منم ۴ماه تعلیق بودم. خرداد اومدم

چقدر طولانی😂

سوسیسکالباس ۵ میشدی

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه داری دروغ میگیتو و خربوریدان و دختر گرانبها و ... همتون یه کاربرین😂😂😂😂😂😂😂😂😂(اشاره به تفک ...

😂😂علاوه بر اینکه هممون یه نفریم. هرکدوم جداجدا دهتا کاربری داریم. منکه افتادم تو تله. ولی بقیه هنو ازادن

تاپیکا روز ب روز داره پرمحتوا تر میشع

یکی تاپیک فیک زده بود به اصراررررر شوهرم رفتم تاتو زدم. بعد عکس فیک از اینیستا گذاشته بود، استارتر و چنتا کاربر دیگه که قبلا اون عکسو دیده بودن تو تاپیک گفتن این عکس فیکه و اون خانم لو رف حالا اون خانم رفته تاپیک زده من اون تاپیک تاتو رو برای گیر انداختن کاربر های فیک سایت زده بودم🤣

دروغش لو رفته و داره اینجوری ماست مالی میکنه. و الانم استارتر داره به اون خانم کنایه میرنه

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
🤣🤣این یه کاربری دیگ داشت اگ اشتباه نکنم همونی بود ک اسم خودشو و جد و ابادش ارزو بود. شیر و دوغ ۸،۹ ...

گیر کیا افتادیم خداشاهده 😆😆

فشار اقتصادی لامصب به همه نواحی بدنشون بالاخص مغز فشار آورده🤔

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

سلام. ببخشید داشتم تاپیکای قبلیتو میدم که راجع به مصاحبه و گزینش و ... نوشته بودی.

میخواستم بدونم شما دبیری بودی یا اموزگاری؟

من تازه میخوام برای دبیری شروع کنم (از صفر و صفر) ... چند سال از درس دور بودم‌.

چند روزه منابع رو پیدا کردم. دیدم خییییلی زیادن. اصلا منابع عمومی و اختصاصی تو کتم نمیره. خیلی واسم سنگینن. شما روش خاصی داشتین؟ چجوری باید این همه رو خوند و فهمید؟ 😥

😂😂همین رو ب درخواست خودم تعلیق کردم. انشالله این دفعه ک ترکیدم دیگ ب این اسم نمیام🤣میخوام قشنگ کث ...

تو روحت دختر😂 خداروشکر خرابکاری هاتو ندیدم تصور خوبی ازت دارم😂❤️

راستی عکس گربه قبلی خوشگلتر بود اونو چرا نزاشتی

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

تازه الان مودب داره صحبت میکنه نمیدونم چرا. ماشالله زبونش عین نیش مار

تگش کن بیاد اینجا 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
سلام. ببخشید داشتم تاپیکای قبلیتو میدم که راجع به مصاحبه و گزینش و ... نوشته بودی.میخواستم بدونم شما ...

🤔🤔من فرهنگیان شرکت کردم از طریق کنکور. هنو دبیری ایتدایی معلوم نیس ک. الان منظور شما استخدامیه؟ 

یکی تاپیک فیک زده بود به اصراررررر شوهرم رفتم تاتو زدم. بعد عکس فیک از اینیستا گذاشته بود، استارتر و ...

چ پیشرفت کردن 

از کاربری دست ده نفره رسیدن ب تله انتحاری برای کاربرای فیک 😂

چ دردی دارن خوب مگه مرگ و زندگی ، تاپیک می زنید والا بخدا من ی تاپیکم ندارم چ حال و حوصله ای هم دارن

یکی تاپیک فیک زده بود به اصراررررر شوهرم رفتم تاتو زدم. بعد عکس فیک از اینیستا گذاشته بود، استارتر و ...

بله در جریان بودم ممنونم از توضیحتون..من کلی گفتم آخه اینطور  تاپیکا نه جنبه فان داره نه مفیده انگار دوتا خانم گیس کشی میکنن تو کوچه😁 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸