2777
2789
عنوان

دخترم دوچرخه میخواد نداریم پولشو

| مشاهده متن کامل بحث + 2962 بازدید | 64 پست

دیگه پول لاک که دارید😐😐😐😐🖐️

بعدم دوچرخه سایز۱۶من از دیوارگرفتم درحد نو۳۵۰۰ملیون

توهم یکی بخر برا دوتا بچه هات

نترس از پول ماشین کم نمیاد

یکم کمتر خودخواه باش

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

دیگه پول لاک که دارید😐😐😐😐🖐️بعدم دوچرخه سایز۱۶من از دیوارگرفتم درحد نو۳۵۰۰ملیونتوهم یکی بخر برا ...

لاک خریدم من گفتم خواستش همین بود لطفا تا از زندگی‌مون چیزی نمیدونی قضاوت نکن

یه صلوات میفرستی؟.......ممنونم  امیدوارم روز خوبی رو سپری کنی دوست من:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لاک خریدم من گفتم خواستش همین بود لطفا تا از زندگی‌مون چیزی نمیدونی قضاوت نکن

خو دوچرخه خیلیم گرون نیست که

من با گوشی ۱۰۰درصد مخالفم ولی دوچرخه رو بگیر

دخترت یه دعا کنه از ته دل صد برابرش برمیگرده

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

اسی وقتی نداری خب نداری قرار نیست که همه زندگیشون مثل هم باشه شما همه زندگیتونو دادید خونه و سرپناه خریدید که خیلی ارزشمندتره 

حالا دوچرخه هم نداشته باشه بچت طوری نیست مگه ادم باید به همه خواسته های زندگیش برسه ؟

خودتو ناراحت نکن از حرف کاربرا هم دلگیر نشو قول میدم 80 درصدشون همین لحظه اونقدری تو کارتشون نیست که سریع برن دوچرخه بخرن بیارن فقط کلاس الکی میزارن راجع به بزرگ کردن فرزند

من عاشق آدم برفیم میدونی چرا؟چون ظاهرو باطنش یکیه همش سفید سفیده...⛄

من یادمه بچه بودم هیچوقت به مامان بابام نمیگفتم چی میخوام🫠💔 اگه میگفتم ۱۰۰درصد میخریدن برام ولی از بس مغرور بودم نمیگفتم که خودشون بفهمن چون بچه اول بودم اصلا نمیدونستن نیازای من چیه😂 من بابت لجبازی خودم حسرت خیلی چیزا به دلم موند و یادم نمیره

تو هرکااااری میتونی بکن که براش تهیه کنی۱۶تومنی نه ۴تومنی بخر ...ولی نزار حسرت بشه