2777
2789
عنوان

دخترم دوچرخه میخواد نداریم پولشو

2960 بازدید | 64 پست

خیلی گرون از ۱۰ میلیون شروع میشن ب بالا.میره بیرون با دوستاش همشون دوچرخه دارن سوار میشن دخترم میگه به من میگن ۲۰ دقیقه وایسا ما بریم تا فلان جا برمیگردیم دخترم همش گریه میکنه.

۱۳ سالشه،بهش میگم خب دوچرخه بچگیمون سوار شو گریه میکنه میگه مسخره میکنن نداریم اینهمه یکی از دوستاش تازه عوض کرده دوچرخشو‌ ۱۶ میلیون داده من الان ۱۶ میلیون از کجا بیارم؟؟؟

یه صلوات میفرستی؟.......ممنونم  امیدوارم روز خوبی رو سپری کنی دوست من:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیوار دوچرخه دست دو من ۶.۷  میلیون  و کمتر دیدم 

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
وام خونگی چیزی بگیر براش بخر. اگه طلای ریز داره بفروش. الان به دوچرخه نیاز داره بعدش دیگه به کارش نم ...

خودم همه طلاهامو فروختم که خونه بخریم ی گوشواره هم داشت که فروختیم اونم کمک خرج خرید ماشین لباسشویی

یه صلوات میفرستی؟.......ممنونم  امیدوارم روز خوبی رو سپری کنی دوست من:)