2777
2789
شما باعث ناراحتی من نه بلکه باعث ناراحتی دوستان زاهدانیمون میشیچطور اگه رتبه ایران واسه ی چیزی بشه ج ...

اره اگه ایران بشه ۵۰ تا اول جیغ میکشیم چون با جهان مقایسه شده نه با چند تا شهر

من نگفتم ایران ۵ تا دانشگاه داره ک گفتم ۵ تا دانشگاه خوب داره که ادما بر اساس تلاششون میتونن اونجا درس بخونن اگه نتونستنم میتونن برن دانشگاه رده پایین تر ! 

به هرحال من حوصله بحث با شمارو ندارم 

میدونی که تهرانیا زیاد حوصله ندارن با هر کسی حرف بزنن

[QUOTE=345430035]دقیقعا فقط اسم زاهدان به گوشم خورده به حال من قصد توهین نداشتم هدفم کمک به اسی بود ...

والا جنایت همه جا هست 

کلا خیلی مردم و اونجارو بد نشون دادن همین رسانه ها 

تا اسم زاهدان میاد میگن مسلح ان اونا اصن تمامشونم مسلح باشن وقتی کاری ب کسی نداشتی چیکار ب تو دارن انگار تیر بارون میکنن هرکیو ک ببینن🤣

(((( کاربری دست دو نفره ))))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تایمم انقد برام اهمیت داره که برای شما تلف نکنم 💛

چه خوبه که حتی برای خودتم تایم نداری😚😉

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

اره اگه ایران بشه ۵۰ تا اول جیغ میکشیم چون با جهان مقایسه شده نه با چند تا شهرمن نگفتم ایران ۵ تا دا ...

همچین میگی تهرانیم،،فک کنم افغانی هستی ک انقدر ب زندگی توی تهران میبالی،چون خود تهرانیا اینجوری نیستن،مثلا من ک اونجا به دنیا اومدم و تا ۱۲ سالگی زندگی کردم هرکی بپرسه کجایی هستی میگم گنبدی چون در حال حاضر اینجا زندگی میکنم،ولی تو،،،،،

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

والا جنایت همه جا هست کلا خیلی مردم و اونجارو بد نشون دادن همین رسانه ها تا اسم زاهدان میاد میگن مسل ...

انگار توی کوردا سلاح نیست

انگار تهرانیا قمه ندارن

امان از جهل

چه خوبه که حتی برای خودتم تایم نداری😚😉

خواستم باهات مثل ادم حرف بزنم چن بار گفتم قصدی ندارم ولی دیدم نه نمیفهمی البت تقصیرم نداری فرهنگ شهری ک من بزرگ شدم توش با شهرتو خیلی فرق داره 

من اصلا با تو حرف نزدم که با اسی حرف زدم اومدی پست منو ریپ زدی البت تقصیریم نداری فرهنگ خانواده منم با خانواده تو خیلی فرق داره  

خواستم باهات مثل ادم حرف بزنم چن بار گفتم قصدی ندارم ولی دیدم نه نمیفهمی البت تقصیرم نداری فرهنگ شهر ...

فرهنگ شهری ک زندگی میکنی زادگاه منه!فرهنگ تو جهالت نسبت ب افراده و تربیتی ک مادرم ب من یاد داده اینه ک حرفای پوچ رو باور نکنم

همچین میگی تهرانیم،،فک کنم افغانی هستی ک انقدر ب زندگی توی تهران میبالی،چون خود تهرانیا اینجوری نیست ...

😂😂😂به تهرانی بودنم میبالم چون ادمایی مثل تو اینجا نیستن که سطح مارو بیارن پایین 😂

حداقلش ما شناسنامه داریم راستی یسوال شما که شناسنامه ندارید چجوری رای میدید 😂😂😂😂

😂😂خیلی باحالی بخدا من کل خانوادم از تهرانن اون وقت توچی؟

راستی طالبان از کشورت رفتن؟

😂😂😂به تهرانی بودنم میبالم چون ادمایی مثل تو اینجا نیستن که سطح مارو بیارن پایین 😂

تو خودت یه تنه سطح تهرونو داری میاری پایین😃

تو خواب دیگه ن ؟احتمالا ت خواب اینجا بدنیا اومدی

من شناسنامه میزارم توام بزار؟قبول