2777
2789
صدرصد دانشگاهش به این خوبی ک شما میگید نیس ولی من به خاطر دانشگاهش نگفتم بیشتر به خاطر شهرو مردماش گ ...

و اینم بگم صددرصد دانشگاهش ب همین خوبیه

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

نگفتم آدم خوارررر به خدا قصدی نداشتم ولی میگن همه اونجا صلاح دارن و این حرفا 😑اگر نه آدمای آروم و ...

نه عزیزم باور کن این چیزا نیست. چی بگم ذهنیت ادمارو نمیشه تغییر داد مخصوصاوقتی ندیده قضاوت میکنن! 

لطفالایک نکنید،ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردمتش،،شما تاحالا رفت و امد داشتین؟من بخاطر کار بابام اونجا نزدیک ۱۰ سال زندگی کردم و بهترین مردما ...

منی که تهران زندگی میکنم نخواه ازش تعریف کنم چون خودتم میدونی اصلا با محل زندگی من قابل قیاس نیست 

اتفقعا تو رای گیری تلوزیون نشون میداد مردم زاهدانو  همه لباسای بلند پوشیدن سرشون عبا گذاشتن یه لحظه دیدمشون ترسیدم 

توی اینستام که باز میکنی میبینی میگن اب ندارن شناسنامه ندارن درحالی که درباره ی بقیه استانها همچین چیزیو نمیبینی 

نه تنها من بلکه خیلیا دید خوبی به زاهدان ندارن

منی که تهران زندگی میکنم نخواه ازش تعریف کنم چون خودتم میدونی اصلا با محل زندگی من قابل قیاس نیست ات ...

اسم تهرانو میاری چون اونجا زندگی میکنی،خب منم متولد تهرانم و میدونم امکاناتشو ولی شما که جایی نرفتی نباید فقط از روی اینستا و تی وی نظر بدی

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

دانشگاهم اول تهران بهشتی تبریز اصفهان شیراز مشهد زاهدان اگه خوب باشه میاد بعد اینا

شما رتبه هارو برو نگاه کن میبینی جزو ۱۵ تای اوله،منم نگفتم اولین گفتم یکی از بهترینا!!

رسانس دیگ چرا درباره بقیه استان ها اینجوری نمیگن

چطور نمیگن!چون شما فقط اسم زاهدان ب گوشت میخوره و توی ذهنت نگه میداری

همین الان بزن گوگل ببین در امسال چنتا قاتل زن و بچشونو تو تهران و چنتا تو زاهدان کشتن

شما رتبه هارو برو نگاه کن میبینی جزو ۱۵ تای اوله،منم نگفتم اولین گفتم یکی از بهترینا!!

بهترین میشه ۵ تای اول نه ۱۵ تای اول!

به هرحال من قصد ناراحتی شمارو نداشتم فقط خواستم به دوستمون کمک کنم بهتر تصمیم بگیره

چطور نمیگن!چون شما فقط اسم زاهدان ب گوشت میخوره و توی ذهنت نگه میداریهمین الان بزن گوگل ببین در امسا ...

دقیقعا فقط اسم زاهدان به گوشم خورده 

به حال من قصد توهین نداشتم هدفم کمک به اسی بود 

بهترین میشه ۵ تای اول نه ۱۵ تای اول!به هرحال من قصد ناراحتی شمارو نداشتم فقط خواستم به دوستمون کمک ک ...

شما باعث ناراحتی من نه بلکه باعث ناراحتی دوستان زاهدانیمون میشی

چطور اگه رتبه ایران واسه ی چیزی بشه جزو ۵۰ تای اول سوت و جیغ و هورا میکشین الان بهترین شد ۵ تای اول

نمیشه که تمام ایران جمع بشن توی ۵ تا دانشگاه میشه!؟

صدرصد دانشگاهش به این خوبی ک شما میگید نیس ولی من به خاطر دانشگاهش نگفتم بیشتر به خاطر شهرو مردماش گ ...

خصومتی داری شما با زهدانیا ؟ 

کابل و افعانستان ک دیگ نمیخاد بره 

نرفته ی چی میگی ی چیزی شنیدی فقط براخودت

(((( کاربری دست دو نفره ))))

[QUOTE=345430035]دقیقعا فقط اسم زاهدان به گوشم خورده  به حال من قصد توهین نداشتم هدفم کمک به اسی بود 0یو/QUOTE]

منم کلی اخباز از تهران ک زنشو کشته ب گوشم میخوره!از زادگاهم بترسم؟؟

کلی اخبار از کورد نشینای غیور شنیدم 

حرفهایی راجب خساست اصفهانیا و قزوینیا شنیدم دیگه دیدم همونجوری بشه؟