2777
2789

چیکار کنم اینجوری بشم؟ 

همش باید خودمو مجبور کنم به برنامم عمل کنم 

چند سال آینده رو میبینن که حداقل به آرزو شون رسیدن یا نه 

از 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سال پیش خیلی با انگیزه بودم دقیقا راس ساعت ۵ می‌خوندم تا ساعت ۱۲ شب بعد جالب این جاست ذره ای احساس خستگی نمی‌کردم احساس  ناامیدی هم اصلا نداشتم ولی با شکست امسال خیلی روحیه ام به هم ریخت تلاش میکنم ساعت مطالعه ام همونه ترازهام همونقدر عالیه ولی اون حس خوبی که داشتم رو ندارم خودم متوجه خودم میشم بعضی وقتا کالای سال قبلم رو میارم به خودم میگم همونی که بودی رو دوباره پیدا کن ولی متاسفانه ناممکنه

ولی برای انگیزه میتونی ویژن بورد درست کنی ویدئو های انگیزشی ببینی پلنر انگیزشی تهیه کنی 

من سال پیش خیلی با انگیزه بودم دقیقا راس ساعت ۵ می‌خوندم تا ساعت ۱۲ شب بعد جالب این جاست ذره ای احسا ...

فک کنم چشمتون زدن 

چون اینکه آنقدر ساعت مطالعه بالا باشه یه چیز خاصه که خیلیا ندارنش 

درسته ولی حوصلم نمیکشه

میگن وقتی یه کاری‌رو ۲۱‌روز انجام بدی تبدیل به عادت میشه ۲۱ روز اون کار انجام بده تا تبدیل به عادت ب ...

اینم راهکار خوبیه 

ولی دلم میخواد وقتی تلاش میکنم از تلاش کردنم لذت ببرم نه رنج

هدفت با ارزشترین چیزی هست که به خاطرش زنده ای

آره 

واسه خودم رو کاغذای رنگی نوشتم 

ارزش داره چون تو لایق بهترین هایی

خدا میخواسته ما به دنیا بیایم که رشد کنیم تلاشم موجب رشد میشه و از این قبیل جملات 

فک کنم چشمتون زدن چون اینکه آنقدر ساعت مطالعه بالا باشه یه چیز خاصه که خیلیا ندارنش درسته ولی حوصلم ...

برای من مثل لایف استایل بود از لحظه لحظه اش لذت می‌بردم همه سختی هاش رو دوست داشتم خیلی وقت ها که به خودم سخت می‌گرفتم راهی بیمارستان میشدم ولی هنوز هم با خوشحالی رو تخت بیمارستان ذوق میکردم مامان نتایجم اومده 

منم الان اینطوری ام حوصله خودم هم ندارم  جسم خودم هم نمیتونم تحمل کنم تمام روزمرگی ها و تلاشهای امسالم از روی اجباره چون باید به کوچ و منتور جواب بدم  وگرنه که ...

من همه چیز برای موفقیتم مهیاست اماخودم تنبلی میکنم اگه یکم بخودم سختی بدمو تلاش کنم تاآخرعمرم زندگیم تضمینه غرق ثروت میشم بدون اینکه کسی بدونه اما متاسفانه تبلی میکنم نمیدونم چه مرگمه چراشروع نمیکنم یکسال گذشت اما من هنوزم دست دست میکنم😔😠

برای من مثل لایف استایل بود از لحظه لحظه اش لذت می‌بردم همه سختی هاش رو دوست داشتم خیلی وقت ها که به ...

ولی واقعا ویدئو و جملات انگیزشی اثر داره چون باعث میشه تفکر کنی و انگیزه بگیری