2777
2789
عنوان

تورو خدا کمک

95 بازدید | 8 پست

سلام من چندین ساله عفونت دارم بیمه ندارم دستمم تنگه دوستم گف با بیمه مامانم میریم یه جا که کلا رایگانه بیمه داشته باشی

به نظرتون ویزیتم میکنن با بیمه مامانش؟ 

اگه بهم بدی کردی و جوابتو ندادم، بدون بیشتر از اونی که فکر میکنی برام مهم نیستی!

برو درمانگاه مامانتم باشه ولی موقع رفتن تو مطب تو برو..اگ دکتر گف چرا بهش بگو..گیر نمیدن چون از ادم مطمین گرفتی 

" از آن ها که تسلایشان می دادم ‌‌‌‌‌                                          غمگین تر بودم ..."

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو درمانگاه مامانتم باشه ولی موقع رفتن تو مطب تو برو..اگ دکتر گف چرا بهش بگو..گیر نمیدن چون از ادم ...

مامانه دوستمه 

بعدم روم نمیشه مامانشم بکشونم اونجا 

اگه بهم بدی کردی و جوابتو ندادم، بدون بیشتر از اونی که فکر میکنی برام مهم نیستی!
مامانه دوستمه بعدم روم نمیشه مامانشم بکشونم اونجا

پط نرو چون اونجوری دفترچه طرف باطل میشه شمارم میندازن زندان یا جریمه میشین...اصلا اینکارو نکن

" از آن ها که تسلایشان می دادم ‌‌‌‌‌                                          غمگین تر بودم ..."
پط نرو چون اونجوری دفترچه طرف باطل میشه شمارم میندازن زندان یا جریمه میشین...اصلا اینکارو نکن

الان کدومتون درست میگید من گیج شدم🤦‍♀️

عزیزم ایشالا مشکلت حل شه

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من