2777
2789

قصد دارم به پسرم بدم . یکسال و ۱۷ روزشه .

البته قطره ی مولتی ویتامین و آهن هم خارجی بهش میدم .

میگن برای عملکرد رشد مغز و سیستم عصبی و بینایی خوبه .

کسی بوده بدون تجویز پزشک داده باشه قطره رو . 

من قطره کلوی کیدز میدم تو گوگل سرچ کنی میبینی بازم برا رشد مغز خوبه

بدون تجویز پزشک میدین ؟ایرادی نداره .

آخه من پسرم خدارو شکر همه چیش خوبه فقط چون تعریف این قطره رو خیلی شنیدم میخواستم بهش بدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون تجویز پزشک میدین ؟ایرادی نداره .آخه من پسرم خدارو شکر همه چیش خوبه فقط چون تعریف این قطره رو خی ...

اره قبلنا ک چند ماهشون یود دکتر تجویز کرد چون نارس بدنیا اومدن ولی الان خودم دارم میخرم میدم خیلی ویتامین میدم مولتی ویتامین شربت فروگلوبین لیکو زینک. واین قطره

اره قبلنا ک چند ماهشون یود دکتر تجویز کرد چون نارس بدنیا اومدن ولی الان خودم دارم میخرم میدم خیلی وی ...

باشه عزیزم . بچه ی من مشکلی نداشت . باز برای اطمینان صبر میکنم وقتی برای چکاپ بردمش پیش دکتر اطفال ازش میپرسم .چون همزمان بهش مولتی ویتامین هم میدم . میترسم‌مقدار ویتامین D زیاد بشه تو بدنش .