2777
2789
عنوان

خدایا تف تو ذاته هر چی مرده😐😂💔

524 بازدید | 39 پست

دو یا سه روزه با یکی از دوستام  که تازه خیلی باهم صمیمی شدیم چت میکنم تو واتساپ بعد منه الاغم دار و ندار زندگیم آدرس خونم ماشینمون پول تو جیبیم تااااا اتفاقات زندگیم رو براش تعریف کردم بعد بمن میگه یه چیزی بگم ناراحت نمیشی و قول میدی هرچی شد قبول کنی ؟ منم گفتم بستگی داره خب بگو حالا گفت من داداششم اون دوز که دیدمت عاشقت شدم میشه مرحم زخمام و همنفسم باشی(اون روز که با دوستم رفتیم بیرون داداششم باهامون اومد)منم مث اسکلا سین کردم سریع ولی هنوز جواب ندادم

الان نمیدونم به مامانش بگم یا خواهرش یا بشورمش بزارم روبند خشک شه

اخه یکی نیست بگه مرتیکه پشمی چی تو خودت دیدی اینو بمن گفتی 😐

اصن خجالت نکشیدی اون سوالا رو پرسیدی پشمک؟😐

الان بمن بگید چی بگم بهش🙂😂💔

بشه دیدونه زار و پریشون شده بی احتیاطی کرده حالا پشیمون شده😂❤️ زیاد حوصله بحث با آدمای احمق رو ندارم هر وقت جوابت رو ندادم اینو تو مغزت پلی کن🙂🦋✨کیدرامر و کیپاپر هسدم تو این تاپیکا تگم کنید پلیز✈️✨🇰🇷بنده رو میتونید صدا کنید کوک الفن العظم😎😂حتی ولد واید جذابم میتونید صدا کنید بسسسسس ک جذابممممم😂💔🤝ENFP هسدممممم❤️✨🤝تهکوکرممممم و بهش افتخار میکنم😎✨🚬✊🏻사랑해요❤️✨BTS-ARMY-FOREVER

پسره ۲۲ سالشه منم۱۸

بشه دیدونه زار و پریشون شده بی احتیاطی کرده حالا پشیمون شده😂❤️ زیاد حوصله بحث با آدمای احمق رو ندارم هر وقت جوابت رو ندادم اینو تو مغزت پلی کن🙂🦋✨کیدرامر و کیپاپر هسدم تو این تاپیکا تگم کنید پلیز✈️✨🇰🇷بنده رو میتونید صدا کنید کوک الفن العظم😎😂حتی ولد واید جذابم میتونید صدا کنید بسسسسس ک جذابممممم😂💔🤝ENFP هسدممممم❤️✨🤝تهکوکرممممم و بهش افتخار میکنم😎✨🚬✊🏻사랑해요❤️✨BTS-ARMY-FOREVER

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نگو بزار منتظر بمونه و حرصش در بیاد

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
لازم نیس چیزی بگیبلاک کن تمام

راسمیگی😐

شت چرا بفکر خودم نرسید😂

هیچی نگو بزار منتظر بمونه و حرصش در بیاد

دلیل منطقی برام بیار که مرتیکه رو فوش نده 

وارد حریم شخصیش شده و خودشو خانم جا زده به نظر من به اسی نوعی تجاوز شده

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

اووو این کارها چیه یک کلام بگو نه تمام 

این رفتارها چیه دیگه مگه چی شده !!!

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
مثل اینکه خیلی هم بدت نیومده

اره الان از شوق بال در میارم که همچین پشموی بی ابرویی عاشقم شده😐

چقدر خاله زنک بود پیشم ‌‌. 

نمی‌دونم والا آخه داداشم همیشه سنگین رنگین رفتار می‌کنه اصلا توقع همچین حرفایی رو ندارم از ی غریبه با اینکه  خودم به شخصه عاشق ژانر های کمدی عاشقانه ام . 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )