2777
2789
عنوان

مرتضی حلیمی وکیل پایه یک دادگستری

489 بازدید | 8 پست

بچه ها من مهریه ام 330 تا سکه اس ولی بخشی از اون بعد از عقدم بخشیدم الان در حال طلاق و جدایی هستم و دنبال یک وکیل خوب میگردم که تمام مهریه مو بتونم بگیرم
آخه شوهرم بهم خیانت کرده و واقعا دلم شکسته. آقای مرتضی حلیمی رو تو اینستاگرام پیدا کردم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره ابرا کردم متاسفانه نه اونجا وکیل خوب شنیدم گیر نمیاد که

کاری ازتون بر نمیاد فقط میتونی نفقه زمان عقد تا عروسی رو بذاری اجرا و نفقه الان رو و بقیه مهریه رو 

برای نفقه عقد هم به حق حبس استناد کنید 

از مامورا باید پرس و جو کنید وکیل زیاده ، وکیل خوب کمه

کاری ازتون بر نمیاد فقط میتونی نفقه زمان عقد تا عروسی رو بذاری اجرا و نفقه الان رو و بقیه مهریه رو ب ...

دقیقا وکیل خوب که ماشالله شما اطلاعات حقوقی تون زیاده. شما هم جدا شدی؟

ارشد حقوقم ، و بله در حال جدا شدنم

ای بابا. متاسفم منم در حال جدا شدنم وکیلمم آقای مرتضی حلیمیه... ولی رو بحث مهریه واقعا دارم ذیت میشم نااگاهانه کاری انجام دادم که نباید

ای بابا. متاسفم منم در حال جدا شدنم وکیلمم آقای مرتضی حلیمیه... ولی رو بحث مهریه واقعا دارم ذیت میشم ...

مرسی عزیزم ، حکمت خداست گله ای نیست ، بدون هماهنگی با وکیلتون هیچ کاری نکنید و حرفی نزنید ، سعی کنید در دادگاه ها هم فقط وکیلتون حاضر بشن ممکنه شما صحبتی کنید کار ایشون خراب بشه ، موفق باشید 😊🌹

ای بابا. متاسفم منم در حال جدا شدنم وکیلمم آقای مرتضی حلیمیه... ولی رو بحث مهریه واقعا دارم ذیت میشم ...

سلام گلم.

از اقای حلیمی راضی بودین؟واقعا توی کارشون متبحرن؟من دنبال وکیل میگردم میخوام بدونم چطوری ان ایشون