2777
2789

حسن یوسف من هر وقت اینجوری شد چند هفته بعدش خشک شد😕😳

من با اسپری ابپاشی میکردم ولی فایده نمیکرد

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

مثل پنبه چسبیدن بهش 

آره؟

شپشک آرد آلود هستش سم دیازینون از گلخونه ها بگیر 

یه سی سی حل بکن تو یه لیتر آب 

اسپری بکن روش 

فبلش اون حشراتو با گوش پاک کن 

اول

ازش پاک بکن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب نذار زیر گلدون جمع شه واینکه برگ ها روتمیز کن حسن یوسف بیشتر شته میگیره باحشره کش هم حل میشه اگه به برگ هاش بزنی

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

شپشک آرد الود هستش

حسن یوسفت رو حتما درفضای باز نگهداری کن 

دور تا دور خاک رو با پلاستیک بپوشون و بعد سم پاشی کن 

طوری که سم به ریشه نرسه و از بین ببره گلت رو 

سم مخصوص داره برو گلفروشی بگو اونو بهت بدن

هر روز آبپاشی کن حسن یوسف رطوبت دوست داره 

و تاکید میکنم حتما در جایی باشه که گردش هوا در جریان باشه

و نور مستقیم آفتاب نباشه 

سایه افتاب باشه

شپشک آرد الود هستشحسن یوسفت رو حتما درفضای باز نگهداری کن دور تا دور خاک رو با پلاستیک بپوشون و بعد ...

وای نه من الان دوروزه اون سم و میزنم به خاکش هم رفته چیکارش کنم؟

مثل پنبه چسبیدن بهش آره؟شپشک آرد آلود هستش سم دیازینون از گلخونه ها بگیر یه سی سی حل بکن تو یه لیتر ...

اره چسپیدن نمیرن 

خریدم زدم بازم فایده نداشت الان دوروزه زدم ولی بازم نرفتن

اره چسپیدن نمیرن خریدم زدم بازم فایده نداشت الان دوروزه زدم ولی بازم نرفتن

چون باید اول گیاهتو پاک بکنی ازشون بعد سمپاشی بکنی 

گلم

عزیزم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم