یاعلیممددی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 88 عنوان چرا اسهال ویروسی پسرم هی قطع میشه ودوبارع شروع میشه 295 بازدید | 12 پست سلام پسرم ۴سالشه دوهفته پیش اسهال شد ویروسی البته بدون تب واستفراغ بعدشم شوهرم ودخترم وخودمم گرفتیم شوهرم ومن خوب شدیم ولی بچهام خوب نمیشن ی روز دو روز خوبن باز روز بعد اسهال میشن چیکارکنم😔نیاز ب انتی بیوتیک هست یا باید چیکار کنم 1403/04/17 | 14:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
golesorati عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 3611 توی ماست پونه آسیاب کن بده بخوره السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺
پرنسس68بدشانس عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 10354 ببر دکتر کامل میکروب وویروس دفع نشده باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️🩹بازدلم❤️🩹بازدلم❤️🩹دل♥️بشود🥲
قره_قروت_ترش عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 10175 اسهال خطرناکه اگر طولانی مدتهیه قاشق اسفندخوراکی و بدون زاج(زاج کشنده هست) یه قاشق گلپر یه قاشق نعناع خشک بزارید دم بشه و با عسل و یا نبات توی چند وعده بهش بدید میتونید زنجبیل و دارچین هم کمی اضافه کنید اگر واسش ضرر نداره
یاعلیممددی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 88 توی ماست پونه آسیاب کن بده بخوره همچی بهشون دادم انگار ن انگارکپسول یوموگی وشربت لوپرامید ۳بارم دکتر بردم ولی بی فایده ست
golesorati عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 3611 همچی بهشون دادم انگار ن انگارکپسول یوموگی وشربت لوپرامید ۳بارم دکتر بردم ولی بی فایده ست اینم بده خوب نشد تگم کن السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺
یاعلیممددی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 88 اسهال خطرناکه اگر طولانی مدتهیه قاشق اسفندخوراکی و بدون زاج(زاج کشنده هست) یه قاشق گلپر یه قاشق نعنا ... ممنون عزیزم والا میترسم اسفند بدم😔بنظرت انتی بیوتیک بدم؟شربت مترونیدازول
یاعلیممددی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 88 اینم بده خوب نشد تگم کن ماست وپونه صد دفعه بیشتر دادم
قره_قروت_ترش عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 10175 ممنون عزیزم والا میترسم اسفند بدم😔بنظرت انتی بیوتیک بدم؟شربت مترونیدازول نمیدون والا جانم کته و ماست و نعناع و دوغ خوبهبنظرم دکتر ببر و بدون تجویز دارو نده جانم
یاعلیممددی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 88 ببر دکتر کامل میکروب وویروس دفع نشده ۳دفعه بردم داروهای دکترا هم بی فایده ست خودم یوموگی ولوپرامید از داروخانه گرفتم دادم خوب میشن باز بعد ۲روز اسهال میشن
golesorati عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 3611 ماست وپونه صد دفعه بیشتر دادم موز را له کن با پودرسنجد مخلوط کن سفت بشه مثل کلوچه یک ساعت بزار تو یخچال بمونه بده بخوره اگه بازم خوب نشد چایی را تفت بده با نبات آب جوش بریز روش بده بخوره السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺
mobina_77eb عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 5629 منم همینم چهارروز رفتم خوب بشمماست و گوشت چرخ کرده خکردم از دیروز شروع شده /: لطفا برای سلامتی خودتون و عزیزانتون من و خانواده ام صلوات بفرستید🥰
یاعلیممددی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 88 نمیدون والا جانم کته و ماست و نعناع و دوغ خوبهبنظرم دکتر ببر و بدون تجویز دارو نده جانم اینارم دادم دکترم چندبار بردم ولی تا میان خوب شن باز اسهال میشن