2777
2789

دیدین بعضیا چه خوش بو هستن؟؟رد میشن از کنارمون رد بو میمونه؟؟؟تو محل کارم یه خانم میان سال هستن خدایی خیلی ب خودش میرسه همیشه هم بوی خوب میده ولی ازون جایی ک خیلی آدم بی شخصیتی هست باهاش حرف نمیزنم و ازش نمیپرسم چجوری انقد لباساش خوش بوده..همیشه بره یه جایی بوش اونجا موندگاره. 

حقوق درستو حسابی هم نمیگیره ک بگیم عطر مارک میزنه ک اینطوریه ماندگاریش شوهرشم همچین مالی نیس ک بگیم اون بهش برسه!!

ممکنه موقع شستن لباس اسانس عطر بریزه تو لباس شویی؟؟اینو تازه خوندم یاد گرفتم

کسی امتحان کرده؟؟با مایع و نرم کننده و لینا قاطی شه بد بو نشه؟؟

ولی بوی پودر و مایع لباس و نرم کننده مشخصه اینارو پیشنهاد ندید از همه اینا استفاده میکنیم

🏖آبانی🦂🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عطر گرمی میگیرم هر جا میرم ازم‌میپرسن چی زدی ولی تا حالا تو لباس عطر و اسانس نریختم

منم گرمی میگیرم ولی هیچ موقع مث چیزی ک من میگم نمیشه 

🏖آبانی🦂🧡
بعضی نرم کننده ها و مایع لباسشویی ،بوی خوبی روی لباس میذاره من پرسیل استفاده میکردم هر کی بهم میر ...

بوی مایع و نرم کننده خودش مشخصه من دارم عطر رو میگم 

🏖آبانی🦂🧡