2777
2789

بچه ها من رفتم دکتر پریود نمی‌شدم بهم آمپول پروتستروژن داد گفت دوتا شو امروز بزن دوتا شو فردا من دیروز دوتاشو زدم از دیروز تا حالا مردم از درد جای آمپولم قرمز و متورم شده اصلا نه میتونم راحت بخوابم یا راحت بشینم امروز صبح نرفتم دوتایی بعدی رو بزنم 

حالا بچه ها سوالم اینکه همین دوتا اثر می‌کنه یا باید 4 تاشم بزنم؟ ولی دیگه طاقت دردشو ندارمممم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای آره خیلی درد داره گلوله میشه زیر پوست نمیتونی تو خواب راحت قل بخوری 

فقط تند تند کیسه آب گرم بذار روش من انقد از اینا زدم که حد نداره

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

وای آره خیلی درد داره گلوله میشه زیر پوست نمیتونی تو خواب راحت قل بخوری فقط تند تند کیسه آب گرم بذار ...

خیلی بدههههه 

بعد من شنیدم که این آمپول باید آروم تزریق شه ولی این تزریقاتی که من دیروز رفتم تو یه ثانیه آمپولو زد

خیلی بدههههه بعد من شنیدم که این آمپول باید آروم تزریق شه ولی این تزریقاتی که من دیروز رفتم تو یه ثا ...

آره باید آروم تزریق شه

این سری بهش بگو آروم تزریق کنه

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40