2777
2789
عنوان

عاشقمه اما بی پوله

199 بازدید | 38 پست

قبول کنم؟؟؟؟صفره صفره    تازه مهر میره مدرسه معلمه  هیچی نداره فعلا  فرزند دوم از ۳ پسر   پدرش فوت کرده   اخلاقش خوبه و عاشق من شده گویا و عشق اولشم    ۲۷ ساله   پدرشون یه زمین و خونه برای همه گذاشته رفته 

منم ۲۴ سالمه  معلمم خودمم ماشین دارم  خونه پدرم رفاه کامل دارم 

میگم نکنه بعدا کسی انقدر دوسم نداشته باشه؟🥲 از اونور میگم بی پولی عشق  و عاشقی رو ذایل میکنه     ۵ ماه هم هست باهمیم     پدرم دیدتش میگه بدرد ما نمیخوره پایینن   میگه تو لیاقتت بیشتر از ایناس میگه تازه قدوهیکلم نداره 

مغزم داره میترکه اخه  وابسته شدم بدم نمیاد کسی انقدر منو بخواد اما از اونور میبینم منطقم میگه این آقا این شکلیه  خیلی هم مهربونه من درکش میکنم چون عاشقهه همه خوبی هارو تومن میبینه   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون پدر ۲۴ سال تو رو بزرگ کرده اون بهتر از خودت میشناسدت که نمیتونی توی اون زندگی طاقت بیاری مخصوصا ...

پدرم میگه ازین بیشتر و بهتر واست هست   میگه نمیخوام بری زیر قسط و قرض   ولی من گیر کردم