2777
2789

بعد بعد ۱۰ جلسه جواب گرفتم

الان فقط شارژ میکنم

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر کنم اونا دیگه موهای مقاوم هستن که لیزر روشون تاثیر نداره. من یادمه اپراتور میگفت اگه ۸۰ درصد موها از بین بره و باقی مونده هم ظریف و ضعیف بشن یعنی لیزر جواب داده. یه بخش مو تو هر ناحیه خصوصا جاهایی که هورمونی تر و تیره است یا جاهایی که موها ظریف تر هستن باقی میمونه

لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸
بعد بعد ۱۰ جلسه جواب گرفتمالان فقط شارژ میکنم

روي دستتون و بيكني هم ديگه در نمياد؟

من خيلي رفتم اين دوجا همچنان به قوه خودشون باقي موندن

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲
بنظرتون ادامه بدم یا ول کنم

ادامه بدین

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
روي دستتون و بيكني هم ديگه در نمياد؟من خيلي رفتم اين دوجا همچنان به قوه خودشون باقي موندن

نه دستم درنمیاد..

برای بیکینی خب هنوز دوره ام تموم نشده... کمی دیرتر باقی نقاط بدنم شروع کردم ولی خیلییی کم مونده

فکر کنم اونا دیگه موهای مقاوم هستن که لیزر روشون تاثیر نداره. من یادمه اپراتور میگفت اگه ۸۰ درصد موه ...

اره منم تقریبا ۸۰ درصدش رفته ولی بازم حس میکنم باید بقیش بره 

من با اشنایدرپلاس ۴ جلسه ای جواب گرفتم

دستگاه اشنایدرپلاس خیلی خوبه من واقعا راضی بودم هم کامله چون ۳ طول موجه هم بدون درد و روشن کننده

من خودم ۴ جلسه ای جواب گرفتم موهای کرکی رو هم لیزر کردم و کاملا از بین رفت

اگر اصفهان هستید میتونید ازشون مشاوره بگیرید

۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶