2777
2789

کاشت نکردم میکرو کردم 

چرا قبلش مگ پشیمونید ؟!؟

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره لطف کنین اگه فیبروز و نمیدونم تتو و اینام کردید به منم مشورت بدید و تجربه اتون رو بگید من خیلی دودلم فاصله ابروهام زیاده ابروهام افتاده اس و واقعا بی فرمه ولی خب پرپشته نمیدونم برم میکرو یا نه دودلم بخصوص اینکه دیر رنگش میره و شاید حتی ابدی بشه لطفا تجربه اتون رو به منم بگید

کاشت کردی؟مبارکت باشه خوشبحالت کاش منم بجای میکرو کاشت میکردم

من خیلی از میکرو راضیم چند ساله الان 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
آره لطف کنین اگه فیبروز و نمیدونم تتو و اینام کردید به منم مشورت بدید و تجربه اتون رو بگید من خیلی د ...

لطفا هیچ کاری نکن اگه پره خودش ،چون اگه بدفرمم باشه بهترازاینه که طبیعی نباشه

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …