2777
2789
عنوان

دخترا لطفاً بیاید

146 بازدید | 22 پست

واقعا تو وضعیت خوبی نیستم کاش یه نفر میتونست درست راهنماییم کنه 

پشت کنکور بودم امسال حالا نمی‌دونم سال دیگه هم بمونم یا نه رشته ام هم انسانیه فقط فرهنگیان خوبه بقیه رشته ها بازار کار خوبی ندارن ... اونم که پذیرشش سخته 

بنظرتون چیکار کنم؟ امسال دولتی قبول نمیشم ... برم غیر انتفاعی؟

شرایط سال بعد اینطوریه که علاوه بر ترمیم معدل سال دوازدهم باید پایه یازدهم رو هم ترمیم بزنم هم برای کنکور بخونم 

اونم پنجاه پنجاه ... مشخص نیست فرهنگیان بیارم یا نه 

نمیخوام تو ۲۵ ، ۲۶ سالگیم فقط یه مدرک داشته باشم و از بابام پول بگیرم میخوام تا اونموقع مستقل شده باشم

این یک سال که تو خونه موندم اعتماد به نفسم از صفرم کمتر شده یه طوری شدم تنها میرم بیرون دلم میخواد هر چه سریع تر به خونمون برگردم از شروع کار جدید میترسم از رفتن به مکان جدید میترسم نمیخوام این حسا بیشتر بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر مادرم میگن یک سال دیگه هم پشت کنکور بمونم 

ولی اونا نمی‌دونن چقدر برای من سخته و به من فشار میاد ... برای اونا یک ساله اما برای من میشه دو سال که از این زندگی عقب موندم 

وقتی میبینم همه در حال پیشرفت هستن اما من هنوز تو نقطه شروع گیر کردم چقدر حالم از خودم بهم میخوره

همه دوستام وارد یه رابطه شدن ، سرکار میرن ، دانشگاه میرن ، اعتماد به نفس دارن ، از جوونیشون لذت میبرن 

من نه من هیچکدوم از اینا رو ندارم و حتی میترسم به دستشون بیارم 

ببین اگه شرایطشو داری پشت بمون ، ولی اگه شرایط رو نداری یا برو سراسری یا برو حوزه از اونجا بری دبیری، منم امسال فرهنگیان دعوت به مصاحبه شدم🥲

چون به نینی یار جون بر خورد پاکش کردم🎀

همه دوستام وارد یه رابطه شدن ، سرکار میرن ، دانشگاه میرن ، اعتماد به نفس دارن ، از جوونیشون لذت میبر ...

نه نباید بترسی ببین همه چیز درس و کنکور نیست ولی تا وقت هست تلاشتو بکن یا پشت بمون یا برو سراسری اصلا ناامید نشو

ببین اگه شرایطشو داری پشت بمون ، ولی اگه شرایط رو نداری یا برو سراسری یا برو حوزه از اونجا بری دبیری ...

امسال قبول نمیشم سراسری ... پدر مادرم میگن بمون پشت کنکور اما هدف من مستقل شدنه اگه سال بعد برم تا ۲۵ سالگی طول می‌کشه تا مدرک بگیرم ... وضع مالیمون هم متوسطه 

تازه اونموقع من ببینم کار پیدا میکنم یا نه 

اگه نه خودم باید یه کاری رو شروع کنم ، برای شروع کسب و کار پول لازمه ، پدر من تا اونموقع ۶۰ سالش میشه چطور میخواد از من حمایت کنه تا کسب و کارم رونق بگیره ؟

من با خودم میگم درسی که قرار نیست من رو به در آمد برسونه به چه کار من میاد ؟ 

نه نباید بترسی ببین همه چیز درس و کنکور نیست ولی تا وقت هست تلاشتو بکن یا پشت بمون یا برو سراسری اصل ...

خیلی نا امید شدم یعنی هر چقدر سعی میکنم با انگیزه و امیدوار بمونم نمیشه

خیلی نا امید شدم یعنی هر چقدر سعی میکنم با انگیزه و امیدوار بمونم نمیشه

آخه ببین فرهنگیان جوریه که از همون ماه های اول دانشجویی مستقل میشی در کنارش میتونی واسه پایه های پایین تر تدریس خصوصی کنی میتونی پول خوبی دربیاری پس نگران این نباش که کی قراره مدرک بگیری چون واقعا تفکر غلطیه،  تو اگه بری فرهنگیان همه چیت تضمین میشه؛ اگه واقعا به فکر مستقل شدن از طریق درسی،  پس پشت کنکور موندنت می‌ارزه

آخه ببین فرهنگیان جوریه که از همون ماه های اول دانشجویی مستقل میشی در کنارش میتونی واسه پایه های پای ...

با خودم میگم از کجا معلوم که فرهنگیان بیارم ... اگه فرهنگیان نیوردم چی ؟ 

دو سال عقب میمونم ... آره فرهنگیان خیلی خوبه ولی واقعا پذیرشش سخته ... 

اوووو همچین میگی دیر میشه دیر میشه من فکر کردم ۲۴ سالته😂

خب آخه من تا الان هیچ کاری نکردم نه گواهینامه گرفتم نه هیچی واقعا فقط درس خوندم اونم که اینطوری 😔