2777
2789
عنوان

مشکل من بعد از 7ماه ازدواج

268 بازدید | 13 پست

خانوما من 7ماهه ازدواج کردم همسرم به شدت با من مهربونه هرکاری میخوام برام انجام میده بهم بی احترامی نمیکنه وکلا با من خیلی خوبه خیلی دوسم داره....اما مشکلم اینه به شدت عصبیه و بد دهن البته هیچوقت نه با من عصبانی شده و نه بهم بد حرف زده......ولی کلا با بقیه عصبیه اصلا ذاتا عصبیه ....با خالم وشوهر خالم و دختر خالم شوهرش دعوا کرد واقعا بیخود و بیجهت و کلی بهشون حرف زد...نمیتونم جزییاتشو بگم ولی واقعا مقصر شوهر من بود یه قطره اب شدم اونا هیچی نگفتن بخاطر من.....حالا هیچکی خونم نمیاد کل فامیل فهمیدن .....حالم خیلی بده....نمیدونم چیکار کنم....باخودم خیلی خوبه انگار خدای رو زمینم براش ولی عصبی بودنش با بقیه واقعا حالمو خراب کرده...خودمم دوسش دارم....خانوما چیکار باید بکنم

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینجا جاش نیس مشکلتو بگی

ممکنه به رابطتون اسیب وارد بشه برو پیش یه روانشناس

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

اول و اخر شوهر واست میمونه نیان خونت اسمون به زمین نمیاد که تو خودت با شوهرت خوش باش حالا رفت و امد کنی جایزه بهت نمیدن

منم چند سال ازدواج کردم بغیر خونه پدر و خواهر برادر جایی نرفتم چیزیم نشده کسیم نیومده خونم 

این‌چه مدل خوب بودنه اگه خوب باشه باید همه ی آنچه که برا تو مهمه برا اون هم مهم باشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
اول و اخر شوهر واست میمونه نیان خونت اسمون به زمین نمیاد که تو خودت با شوهرت خوش باش حالا رفت و امد ...

خودمون با هم خیلی خوبیم خیلی زیاد با پدر و مادرمم رفتارش عالیه حتی با فامیلامونم خوبه ولی بخاطر اون حرکتش ابرومو برد همه یجوری شدن باهام حتی فامیلای دورترمم.....کلا عصبیه 

من شوهرم با فامیلم خیلییی سرد و خشک هست اصلا باهاشون خوب نیست جوری که همه میگن وای چطوری این اخلاقش ...

خودمون با هم خیلی خوبیم خیلی زیاد با پدر و مادرمم رفتارش عالیه حتی با فامیلامونم خوبه ولی بخاطر اون حرکتش ابرومو برد همه یجوری شدن باهام حتی فامیلای دورترمم.....کلا عصبیه ......شما مشکلی ندارید؟بدتون نمیاد بقیه چی درموردتون میگن؟

باهاش صحبت کن چی ناراحتش میکنه .بهش بگو اگه فک و فامیلمو نمیخوای ببینی .پس رو ندیدن من هم فکر کن .اگ ...

نه همه جا میریم خونه همه میاد فقط اون یبار عصبانی بود دعوا کرد ولی خب تاثیر خیلی بدی برای من داشت 

خودمون با هم خیلی خوبیم خیلی زیاد با پدر و مادرمم رفتارش عالیه حتی با فامیلامونم خوبه ولی بخاطر اون ...

وای دقیقااا 

رفتارش با خانواده ام هم خیلی خوبه 

حتی با شوهر خواهرمم خیلی خوبه 

ولی با بقیه اش مخصوصاً اقوام مامانم 

اصلاا خوب نیست 

چند باری بهش گفتم تو که انقد خوبی همه چی تمومی   کاش این رفتارت هم با فامیلم درست بود یعنی یکم باهاشون گرم. بودی 

میگه حال نمیکنم باهاشون 😕