2777
2789
بخدا ترسیدم ی لحظه دیگه نمیدونم عزیزم برا من عوارضی نداشته میتونی ترکیباتش رو بگیری از عطاری خودت در ...

عزیز خودتو مدیون کسایی میکنی که به حساب حرف شما میرن اینو میخرن و استفاده میکنن.

میدونم قصدت کمک کردنه اما یک درصد اگر ضرر برسونه چی اکر عوارض داشته باشه چی

دلت برای سلامتیه بقیه نمیسوزه برای سلامتیه خودتم نمیسوزه‌ گلم؟

من بهت قول میدم که داخل پر از کورتونهالبته که سیپرو هم داخلش هست اما اگر فقط سیپرو داخلش باشه خب عوارضش خیلی کمه مثلا خواب الودگیه فقط ته تهش یذره عصبی تر میکنه ادمو

اما اما اگر کورتون باشه واییی که پدر استخوان و کبد و‌کلیه و‌کلی جوش .....رو‌در میاره جبران ناپذیره

برای اینکه متوجه بشی این معجون بدون عوارضه یه هزینه بکن ببر ازمایشگاه قشنگ متوجه میشی چیا داخلشه☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز خودتو مدیون کسایی میکنی که به حساب حرف شما میرن اینو میخرن و استفاده میکنن.میدونم قصدت کمک کردن ...

والا من اصلا دوس ندارم مدیون کسی باشم فقط خواستم کمکی کرده باشم تجربه م رو در اختیار کس دیگه قرار بدم . الانم گفتم تو تاپیکم که این معجون رو آماده نخرید محتویاتش رو بگیرید تو خونه خودتون درست کنید ی عزیزی هم محتویاتش رو همراه با خاصیت هاش ارسال کرده تو تاپیک همه ی محتویاتش چون بشدت گرمه و برای کم خونی خوبه باعث چاقی میشه مثلا تخم یونجه همون عرق یونجه که دکترا برای افزایش وزن پیشنهادش میدن ۳ شیره یا کنجد بهر حال من کسیو مجبور نکردم فقط گفتم اینا خوبه برای وزن گیری 

برای من عوارضی نداشته من الان ۳ ماهه استفاده میکنم بازم چشم میرم ی چکاپ میدم 

والا من اصلا دوس ندارم مدیون کسی باشم فقط خواستم کمکی کرده باشم تجربه م رو در اختیار کس دیگه قرار بد ...

بخاطر خودتم شده یه ازمایش ببر بذار خیالت راحت شه چی توشه.

من انقدر خودمو درگیر این چیزا کرده بودم که داشتم لگنمو از دست میدادم.  ینفر با خوردن این محصولات چاقی چون داخلش کورتون داشت لگنش نابود شد و تعویض لگن انجام داد