2777
2789

من و همسرم یه خونه مشارکتی پیش خرید کردیم، تقریبا پول 1 تا 1.5 دنگ رو من دارم میدم و مابقی هم همسرم پول میده و یه خونه ای که پدرشوهر و همسرم مشارکتی دارن رو میخوایم بفروشیم. همسرم گفت چون تو داری الان پول میدی و باید حساب کتاب کنیم که سهم هرکی دقیق مشخص بشه بذار قولنامه رو به نام من بنویسیم و بعد زمان اومدن سند سهمتو میدم. اینطوری احتمالا بابام هم خونه رو میده بهم کامل (یه بار قبلا گفته بود بیا سند همین خونه قبلی رو بزنم به نامت آقا قبول نکرده بود) 

من قبول کردم ولی واقعا میترسم، پول کمی ندادم و از طرفی کلی دارم قسط و وام میدم و کل دار و ندارمو دادم و بالاخره ممکنه هر اتفاقی بیفته

الان دارم فکر میکنم بریم یه صلح نامه تنظیم کنیم واسه کل ملک یا اینکه همین الان بریم محضرخونه قولنامه رو تفکیک کنیم ولی اینطوری حساب کتابش سخت میشه

به نظرتون چیکار کنم؟

شما به شوهرت اعتماد نداری یا پدر شوهرت؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما به شوهرت اعتماد نداری یا پدر شوهرت؟

نه به خانواده همسرم

ببین فردا روز هر اتفاقی بیفته خدای نکرده من این وسط بازنده م، عمرم تباه میشه، کلی کار کردم و پس انداز کردم این وسط هیچی به هیچی

تفاهم واعتماد موج مکزیکی میزنه

تو این سایت کم از خیانت نشنیدیم واقعا میترسم

شما حاضری هر روز 5 صبح پاشی بری سرکار و فشار کاری رو تحمل کنی و بعدش بیای خونه داری و آشپزی کنی و هرچی درمیاری دو دستی تقدیم همسرت کنی؟؟؟؟
اصلا چرا همسرم کل خونه رو به نام من نزد؟

تو این سایت کم از خیانت نشنیدیم واقعا میترسمشما حاضری هر روز 5 صبح پاشی بری سرکار و فشار کاری رو تحم ...

برو محضر و یه قرارداد سفت و سخت ببند 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

تو این سایت کم از خیانت نشنیدیم واقعا میترسمشما حاضری هر روز 5 صبح پاشی بری سرکار و فشار کاری رو تحم ...

اولا چرامیری سرکار وظیفه مرده

دوما چراازدواج کردی که همیشه توشک زندگی کنی

سوماپدر به پسر اعتمادنداره پسربه همسروهمسربه هردو 

خودش یه فیلم سینمایی میشه

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

قولنامه رو تو محضر به نام میزنن یا املاکی؟

املاکی

ببین با همسرت صحبت کن

بگو قولنامه رو بزن ب نام من وقت بنام زدن حقتو میدم

اگ گفت ن

بدون نقشه ایی داره

ی عمری زحمت کشیدی 

اگ گفت ن بگو پس همین الان همچی تفکیک شده ذکر بشع داخل قولنامه

قولنامع کنه خونه رو بعدش ب نامت نزنه میخوای چیکار کنی؟؟؟؟

توی این دوره زمونه ب چشماتم اعتمادنکن چ برسه ب همسر

اولا چرامیری سرکار وظیفه مردهدوما چراازدواج کردی که همیشه توشک زندگی کنیسوماپدر به پسر اعتمادنداره پ ...

این همه سال درس نخوندم که بشینم تو خونه

وا یعنی چی؟ ادمه دیگه هر خطایی ازش سر میزنه