2777
2789

فامیل پدریم خیلی با ما خوب نیستن ینی با اینکه بابام همیشه در خدمتشونه و غلام حلقه به گوشششونه ولی همیشه طلبکارن ازمون 

یه عمه مسن دارم که از وقتی یادمه به مامانم بی احترامی میکرد مامانمم به خاطر بابام چیزی نمیگفت، منم یکم که بزرگ شدم اگه عمم جلوم یه چیزی به مامانم میگفت جوابشو میدادم. مثلا یه بار شروع کرد فحش داد که مامانت گاوه مامانت خره، من فحش ندادم ولی با حرف نشوندمش سرجاش. 

برای عقد و بله برونم هیچ کدوم از خانواده پدریم نیومد یه عمومم که اومد بعدا به گوشم رسید که عمم زنگ زده بود بهش که مگه نگفتم هیچکس نره شما چرا رفتین. 

ینی در این حد روابط تیره و تار بود 

قبل عید هم یه مهمونی بزرگ گرفت هر کسی از فامیلای دورمون که بگین دعوت کرده بود مامان بابامم دعوت کرده بود بابام که بهش گفته بود بچه من چی؟ گفته بود مهمونی بزرگتراس بعدا جوونا رو دعوت میکنم که وقتی مامانم اینا رفتن دیدن همه جوونای فامیل که خیلیم نسبتاشون دوره بودن و فقط من نبودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای عروسیمم فقط به احترام بابام دعوتش کردیم عمم و عموهامو. 

منم گفتم به خاطر بابام که ما جرئت نداریم هیچ وقت چیزی به عمم بگیم همیشه جرمون میده لاقل روز عروسی حرصی که ازش دارمو خالی کنم و اصلا محلش ندم که همینکارم کردم البته اونم اونجوری نبود که محلم بده ها! حتی سلام کردم با سر جواب داد 

ولی مثلا بابام اومد گفت با عمه عکس بگیر هی بهونه اوردم و واینستادم 

دیروز که مامانمو دیده شروع کرده گریه کردن که اره به من بی احترامی کرده من هیچ وقت نمیبخشم و اینا. 

من که جات بودم اصلا دعوتشونم نمیکردم

دوتا عمه دارم بیزارم ازشون به بابام گفتم اگه یه روز بخوام ازدواج کنم اینا حق ندارن پاشونو توی مراسم من بزارن تو هم اگه به خاطر خواهرات میخوای مراسم بچت نیای خب نیا، تازه بهش گفتم اگه خدای نکرده بعد از ۱۲۰ سال از این دنیا بری این خواهرات بخوان پاشونو بزارن توی مراسمت قلم پاهاشون و خرد میکنم

الانم به خاطر یکی از همون عفریته ها ۴۵ روزه قهرم با بابام

افرین خوب کاری کردی

😂😁

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....