2777
2789

من ای وی اف کردم .....اره قبلش انجام بایدبدی بیشتربخاطردلیل عدم بارداری اینکارومیکنن واسه من مشخص شدچسبندگی دارم دردخیلی زیادداشتم دادمیزدم ولی خب شایدبخاطرهمون عفونتای انباشته شده بودکه بااینکاربازشدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ای وی اف کردم .....اره قبلش انجام بایدبدی بیشتربخاطردلیل عدم بارداری اینکارومیکنن واسه من مشخص شد ...

ببخشید بعد از این مرحله چچه قدر طول کشید تا آی وی اف انجام بدید؟

ببخشید بعد از این مرحله چچه قدر طول کشید تا آی وی اف انجام بدید؟

البته عکس رنگی روابتدای شروع درمان نازایی انجام میدن من بعداون لاپراسکوپی هم شدم واسه تشخیص علت ناباروری.....ولی اگه دکترتون گفته ای وی اف پس دیگه عکس رنگی نمیخواد

چن ساله ازدواج کردی؟من یسال تحت نظربودم بعدش بخاطرپیچیدگی لوله های رحمیم ومشکلی که شوهرم داشت کم تحرکی اسپرم دکترم صلاح دونست ای وی اف کنم.....حتمامشکلت خاص باشه بروسمت ای وی اف خیلیاای وی اف میکنن بااونهمه سختی بعدش خودشونم چن سال بعدباردارمیشن.....نمیدونم مشکلت چیه که گفتن ای وی اف ولی بدون راه سختی پیش روته

چن ساله ازدواج کردی؟من یسال تحت نظربودم بعدش بخاطرپیچیدگی لوله های رحمیم ومشکلی که شوهرم داشت کم تحر ...

توکلم به خداست،

ان شاءالله راهش برام ساده میشه.

همسر منم کم تحرکی اسپرم دارن،

البته برای ناباروری دارم میرم رویان تهران،

اگرچه راهش زیاده برای من ولی ان شاءالله ،نتیجه بده

توکلم به خداست،ان شاءالله راهش برام ساده میشه.همسر منم کم تحرکی اسپرم دارن،البته برای ناباروری دارم ...

ان شالله که بزودی مامان بشی.....فقط اگه ای وی اف کردی یک اینکه اصلااسترس نبایدداشته باشی دوم اینکه استراحتت خوب باشه وکارسنگین نکنی 

من تازه سیکل ای وی اف رو شروع کردم اینجا همه رو میفرسته عکس رنگی.مگراینکه توبازه زمانی یکسال قبل انجام داده باشین.اگه مسیر مایع حاجب باز باشه دردش درحد پریودی خفیف هست که قبلش شیاف میدن و مسکن ولی اگه مسیرش بسته باشه دردش بده

من تازه سیکل ای وی اف رو شروع کردم اینجا همه رو میفرسته عکس رنگی.مگراینکه توبازه زمانی یکسال قبل انج ...

من رفتم،درد داشت.

ولی بعدش گفتن دوتالولم بسته است.

دیگه ناامید شدم.

میگم شاید لایق مادر شدن نیستم.

من تازه سیکل ای وی اف رو شروع کردم اینجا همه رو میفرسته عکس رنگی.مگراینکه توبازه زمانی یکسال قبل انج ...

شما تابحال آی وی اف انجام دادید؟

ببخشید میپرسم،بچه‌دارید؟