انگار بعد سالها تازه ب خونه برگشتم
خدایا شکرت ک یه جوری زنجیره هارو وصل کردی بهم ک باز منو ب آغوشت برگردوندی خدایا شکرت ک منو لایق این  میدونی همیشه ک بغلت باشم و بنده ی پاکت باشم
خدایا شکرت منو از پلیدی ها باز پاک کردی
من با  وجود ظاهر بروزم قبلا همیشه نماز خون بودم طوری ک حتی نماز شب هم میخوندم
خیلی از آدما اسیب دیدم خیلی اتفاقا افتاد ک تا یه مدت نمازو ترک کردم و گناه ها دیگه برام شده بود عادی و  حتیییی عادت... تا اینکه ب بهانه ی ماه رمضون و یه خواسته ام یهو  کم کم  تصمیم گرفتم چله زیارت عاشورا بگیرم  و الان اولین روزشو خوندم
بعدش شرمم شد از امام حسین ک تو این ماه باز یه گناهو هی تکرار کنم  تصمیم ب ترکش کردم
بعدش  اینجا خوندم ک چله بدوننماز اول وقتنمیشه و تصمیم گرفتم  نماز بخونم و اولین نمازمو خوندم
ارتباط با نامحرمم قطع کردم و کاملااااا توبه کردم :) الان شدم اون ادم  پاک قبل خدایا شکرت  تو حتی وقت دو بار خودکشی کردم و وسط منجلاب  زندگی خسته بودم  منو پیش خودت با اون همه گناه نبردی آره تو همیشه قلبمو  لایق اینکه  پاک باشه و اخرتش خوب شه میدونی
خدایا مرسی ک اینقدر منو دوست داری
من نمیدونستم هنوز اثری از  قلب پاکم مونده یا ن:) خدا جونم من نمیدونستم فقط گاهی وقتا میدیدم هنوز دلرحمم و مهربون ..گاهی وقتام میدیدم ک ب همه کمک میکنم و گاهیم میدیدم ک  یهو میام کتابتو میخونم یا دعا یا باهات درد و دل میکردم ولی باز  گناهامم داشتم
من هیچوقت مطمئن نبودم و حتی نمیدونستم هنوز  میتونم اونآدم قبل بشم یا ن... 
خدایا آخریا اطرافیانم بهم میگفتن دلت خیلی پاکه خندم میگرف اخه من دلمو پاک نمیدیدم من گناه میکردم من اون ادم پاک قبلی نبودم ک وقتی بهم بگن پاک منم ا خودم مطمئن باشم پاکم....:)  ولی مرسی خدا  ک باز بغلم کردی و دلمو بوسیدی  و گذاشتی اون ادم قبل شم من میدونم قبلش یه ادم تو زندگیم اوردی اول مغزمو خوب کرد  و از اسیبها دورش کرد و بعدش خودت دلمو بوسیدی عاشقتمممممااااا
راستی اون ادمو امروز حذف کردم   خیلی مراقبش باشیا خدا جونم به زندگیش نور بده و سلامتی و خوشبختی. اون وسیله ی تو بود و مرسی ک گذاشتی وسیله باشه تا خوب شم
خدا جون من حتی اون کاربریمم نمیخوام تو اون از گناهم گفتم رل و.. من این کاربری رو زدم تا ک این دفعه توش زندگی جدیدمو شروع کنم بشم اون ادم قبل عاشقتمممم  قلبببببب منییییی بوس
بغضم گرف:)))))