2777
2789
عنوان

روزه اول محرم برای بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 41 پست
منم میخواستم بگیرم ولی خونریزیم قط نشده خدا داد بهم ولی مشکل داشت مجبور شدم سقط کنم حاجت روا باشی گ ...

من حتما دعاتون میکنم ایشالله ماه دیگه حاجت روا بشی گلم

برای بچه دار شدنم صلوات میفرستین💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلاماز فردا اول محرم تا اربعین بمدت ۴۰ روز و هر روز به نیت حاجت روایی یه نفر زیارت عاشورا میخونیم دو ...

سلام چندنفریدشما؟ گروه ما هشت نفرکم داره 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

چشم عزیزدلم فردا منتظر خبر خوبت هستم 😍

خیلی برام دعا کن هیچ علائمی ندارم فقط یکم کمردرد دارم انشاالله به حق امام حسین و این ماه عزیز تو هم باردار بشی این ماه

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین
برای منم دعا کن خیلی زیادهمدردیم🥺

اگه دوست داشتی مراسم شیرخوارگان علی اصغر جوراب نوزادی یا شیر بخر ببر حسینیه بین نی نی ها پخش کن خیلیا اینطوری حاجت گرفتن

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
سلاماز فردا اول محرم تا اربعین بمدت ۴۰ روز و هر روز به نیت حاجت روایی یه نفر زیارت عاشورا میخونیم دو ...

دوست عزیزم تو چله ها یکم فراموش کارم متاسفانه میترسم روزی یادم بره نتونم بخونم به گردنم بمونه التماس دعا دارم 

دوستای خوشگلم پیامای همتون و میخونم برای همتون ویژه ی ویژه دعا میکنم قربونتون برم الهی حضرت علی اصغر حاجت دل های شکستتون رو بده 

من شنیدم نذر شیر هفتم محرم روز حضرت علی اصغر هم خیلی مجربه حتما تونستین امتحان کنین دلم روشنه 

روز شیرخوارگان حضرت علی اصغر جوراب نوزادی بخر یا چند تا شیر ببر حسینیه تو مراسم به نی نی ها بده

چشم قربونتون بشم ممنون که راهنماییم کردین😍

ای امام حسین جونم هرکی حاجتی داره بهش برسه این خواهرگلم دامنش سبزبشه 😢❤سلامتی خانواده همه نی نی سایت وخانوادشون ومردم ایرانم وارزو خوشبختی  واسته همه همه به ارزوشون برسه واخرسلامتی خانوادم 👑💐😍❤🌷😚💋

ای امام حسین جونم هرکی حاجتی داره بهش برسه این خواهرگلم دامنش سبزبشه 😢❤سلامتی خانواده همه نی نی سای ...

الهی سلامت باشین عزیزجان😍