2777
2789

ص دوم

۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار می‌کنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه درخواستمودقبول کنی

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

بزار

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤

سلااامم

انگاری تو تاپیک پربازدید عکس گزاشته بودید اونجا تعریفتون کردن

میشه من مببینم؟ اخه اونجا قفل بود  

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

سلاااممانگاری تو تاپیک پربازدید عکس گزاشته بودید اونجا تعریفتون کردنمیشه من مببینم؟ اخه اونجا قفل بو ...

چشم عزیزم دوستان لطف داشتن خودمم گفتم مالی نیستم ولی چشم😂💖

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_20241011_002535_gallery_cyjz.jpg

🥰🥰🥰🥰

۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار می‌کنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰
چشم عزیزم دوستان لطف داشتن خودمم گفتم مالی نیستم ولی چشم😂💖https://s8.uupload.ir/files/screenshot_2 ...

هیچ وقت نگو مالی نیستم

دختر به این زیبایی🤩🤩هزار ماشالله به این چشم و ابرو🤌🥰

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️