2777
2789

عقدیم چند ماهه ازش خبری نیست و پیگیرم نبود 

منم دنبالشو نگرفتم

خانوادش توی این 6ماه دوسه بار زنج‌زدن واسه دعوت اونم نه برای خونه خودشون خونه فک و فامیلاشون 

منم بخاطر شرایط کاریم و قهر شوهرم و بی توجهی اونا نسبت به قهر نرفتم حالا بعد مدتی پدرشوهرم گفت بیاین خونمون حلش کنیم ولی من به پسرمو زنم نمیگم که سوپرایز شن

اولش گفتم‌باشه

بعد فکر کردم خب وقتی پسرش نمیخواد حل کنه موضوعو

و مادرم خودشو کشیده کنار و گفته من هیچ دخالتی نمیکنم(در حالی که کل بدبختیمون بخاطر اون زنه هرزست)

قبول نکردم و زنگ زدم گفتم هر وقت دوست داشتین خودتون بیاین چون من مرخصی ندارم که پاشمو بیام حالا قرارهای خانوادش بیان برای صحبت های نهایی

چون به مشکل خوردیم بیان برای صحبت جداییو طلاق و مهریه و 

بنظرتون چی بپوشم یا چیکار کنم که بسوزن

اینم بگم این چند وقت خیلی لاغر شدم 

و سختی کشیدم

خود عنشم داره میاد

و خاطمه بدیم ازدواج نحسمونو

ماه پیشونی  

شما اشنایین؟ منظورم اینه که اقوام نزدیک هستین 

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش منم تو عقد جدا شده بودم

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

فقط ادامه ندي ديگ باهاش بي مسوليت😕

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

ما که نمیدونیم شما چی داری 

بهترین لباسای معمولیتو بپوش.  منظورم اینه مجلسی و تابلو نباش.  بهترینه خودت باش

امیدوارم هر چی صلاحته بشه

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

سالی که نکوست از بهارش پیداست....

فقط بهم بزن تمام، فکر خودت و عمرت باش نه چزوندن کسایی که به فکرت نیستن

انتخاب بعدیتو دریچست و عالی انجام بده

اینا خودشون داماد عالی رو ببینن میسوزن

با ابله بحث نمیکنم

چرا شکایت نکردی

ولی مهریتو بگیر

بعدشم لباسای قشنگ بپوش آرایش کن 

اصلا هم ناراحت‌نباش به روشونم نیار

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟