2777
2789

بهش فکر نمیکنم 

مثل الان 😊😅

خیلی دپم خیر سرم😅

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوشاهنگخواب

خیلیییی مذهبی نیستم با همشون موافقم ولی به جای آهنگ قرآن گوش میدم سوره ی یاسین . 

بعضی ها با آهنگ بدتر یاد غم هاشون میفتن

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
شما چرا ناراحتید الان؟!

با یکی که عزیز دلمه بحث شدید کردم یک ساعت پیش . 

برخوردش و عکس العملم بد بود . 

میتونم با یه عذر خواهی اوکیش کنم ولیییی عمراااا

عمرا کوتاه نمیام 😊

خیلیییی مذهبی نیستم با همشون موافقم ولی به جای آهنگ قرآن گوش میدم سوره ی یاسین . بعضی ها با آهنگ بدت ...

این منم موزیک گوش کنم بدتر دپ میشم

گفتن از حقیقت اون هم درست زمانی که به ضررته عین شرافته ....اینطور نیست؟!

منم میتونستم تاپیک بزنم بیام بگم چرا فلان چیز رو گفت کاش اینطوری جواب نمیدادم . ولی ترجیح میدم بهش فکر نکنم چه برسه اینکه حرفش رو بزنم و هی تو سرم بحث و اتفاقات پیش اومده بچرخه

خودم رو ب زمان میسپارم و دیگه بهش فکر نمیکنم ،چیزی رو ک در اختیارم نیس فقط انرژیم رو میگیره.

پیاده روی و حضور در جامعه و گریز از خونه نشینیِ بی دلیل میتونه حالم رو خوب کنه

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ