2777
2789
عنوان

وام ازدواج

98 بازدید | 13 پست

من جوانی ۱۹ ساله هستم و دانشجو معلم بدلیل نیاز مالی نیاز به وام ازدواج دارم ولی شرایط زن گرفتن واقعی ندارم و مجبورم صوری فقط برای وام یه مدتی ازدواج کنم وبعد طلاق ، اگر شما کسی رو سراغ دارین که مدتی فقط جهت وام ازدواج کند ، خوشحال میشم بهم معرفی کنید ، هدیه ای قابل توجه برای فرد در نظر دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم بفکر همچین چیزی بودم حیف دخترم و اجازه ازدواج دختر دست پدرشه وگرنه سوری باهم ازدواج میکردیم وام رو می گرفتیم

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
من حقوق دارم خودم ولی نیاز به یک سرمایه دارم برای کار کردن

پس بیشتر تلاش کن تا نیاز به این کارا هم نداشته باشی هیچکس بازیچه نمیشه 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

وام بهتون نمیدن فرهنگیان؟

نه هیچی نمیدن ماشین ثبت نام کردم میخام بفروشم وام هم بزارم روش یه کاری راه بندازم ، من وام ازدواجم ۷۰۰ میلیونه برای فرزند ایثارگران ۲ برابره

نه هیچی نمیدن ماشین ثبت نام کردم میخام بفروشم وام هم بزارم روش یه کاری راه بندازم ، من وام ازدواجم ۷ ...

آها  بتونی کسی پیدا کنی خیلی خوب میشد 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚