2777
2789

تک پسره همش اصرار پشت اصرار به خونواده اش هر جا داریم میریم هر جا بریم بگردیم همه جا همه جا حضور فعال دارن تو یه ساختمونیم باهاشون از الان داره برنامه میریزه تابستون فلان جا بریم نمیگه دو نفره بریم بخدا حالم داره بهم میخوره وسواس داره رابطه جنسی ما هر چهار پنج ماه یباره دیگ منم بدم اومده از هر چی رابطه اس چون بلدم نیست هیچی هر روز تلفنی با خواهر مادرش در ارتباطه در حال آمار دادن بخدا از شدت حرص پاهام میلرزه هر سری 

قبل ازدواجم همینطور بود؟

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط برین مشاوره اگر آدم نشو پا پیش بذار برای طلاق 

شاید ببینه سمبه پر زوره آدم بشه

بگو تو ک بند نافت ب ننه و خواهر و بابات وصل بود میتمرگیدی سرجات نیاز جنسی هم ک هول قوه الهی نداری 

چ مرگت بود زن گرفتن میمون

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩

چرابااین شخص ازدواج کردی بنظرم این فرد ممکنه بامشخصات دیگه اوکی شد هرخانمی باهاش ولی خب شما وصلش نبودی ایشونم نبوده خود کرده را تدبیرنیست انتخاب خودته جای گلایه هم نداری ببخشید اما من نمیتونم چیزی که اشتباه الکی بجاش روش فکری دربیارم مقصر خودت بودی 

اگه میخواست همش پیش مامانش باشه واسه چی ازدواج کرده؟!

ما اولین سالهای زندگیِ یک کودک رو صرف این میکنیم تا بهش یاد بدیم صحبت کنه و راه بره ... و باقی زندگیش رو صرف اینکه خفه شه و بشینه   
تا وقتی تو اون خونه اید حل نمیشه و به مشاور جدی نیاز داره و اینم بگم اینجور مردها خیلی سخت عوض میشنا ...

عزیزم خرجمونم با باباشه مادرشم خیلی به پسرش وابسته اس 

سرکار میره ولی گفته اینجا هستین خودم میدم پول جمع کنین آدمای بدی نیستن خود میدونم مشکلات اصلی ما عدم استقلال مالی و یجا نشینیه تمام تلاشمو میکنم از اینجا بریم ولی به شوهرم امیدی ندارم 

عزیزم خرجمونم با باباشه مادرشم خیلی به پسرش وابسته اس سرکار میره ولی گفته اینجا هستین خودم میدم پول ...

منم شوهرم این طوربه خیلی سخته درکت میکنم ولی تو خودت حداقل بهشون وابسته نشو تندتند نرو پیش شون مستقل باش

فقط برین مشاوره اگر آدم نشو پا پیش بذار برای طلاق شاید ببینه سمبه پر زوره آدم بشهبگو تو ک بند نافت ب ...

پا پیش که نمیکشم برای طلاق من تمام تلاشمو میکنم وقتی برم برای همیشه قیدشو میزنم لعنت به ازدواج فامیلی و اجباری گند زده به زندگیم بعد خرج زندگیمون با باباشه اگه خرجا جدا بشه خونه هم جدا احساس میکنم کمی بهتر میشه اوضاع 

چرابااین شخص ازدواج کردی بنظرم این فرد ممکنه بامشخصات دیگه اوکی شد هرخانمی باهاش ولی خب شما وصلش نبو ...

عزیزم اجبار خانواده ام بوده بند نافش جدا نشده خرجمونم با پدرشه استقلال مالی نداره و یجا زندگی میکنیم