تک پسره همش اصرار پشت اصرار به خونواده اش هر جا داریم میریم هر جا بریم بگردیم همه جا همه جا حضور فعال دارن تو یه ساختمونیم باهاشون از الان داره برنامه میریزه تابستون فلان جا بریم نمیگه دو نفره بریم بخدا حالم داره بهم میخوره وسواس داره رابطه جنسی ما هر چهار پنج ماه یباره دیگ منم بدم اومده از هر چی رابطه اس چون بلدم نیست هیچی هر روز تلفنی با خواهر مادرش در ارتباطه در حال آمار دادن بخدا از شدت حرص پاهام میلرزه هر سری
هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و.... شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه. ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرابااین شخص ازدواج کردی بنظرم این فرد ممکنه بامشخصات دیگه اوکی شد هرخانمی باهاش ولی خب شما وصلش نبودی ایشونم نبوده خود کرده را تدبیرنیست انتخاب خودته جای گلایه هم نداری ببخشید اما من نمیتونم چیزی که اشتباه الکی بجاش روش فکری دربیارم مقصر خودت بودی
تا وقتی تو اون خونه اید حل نمیشه و به مشاور جدی نیاز داره و اینم بگم اینجور مردها خیلی سخت عوض میشنا ...
عزیزم خرجمونم با باباشه مادرشم خیلی به پسرش وابسته اس
سرکار میره ولی گفته اینجا هستین خودم میدم پول جمع کنین آدمای بدی نیستن خود میدونم مشکلات اصلی ما عدم استقلال مالی و یجا نشینیه تمام تلاشمو میکنم از اینجا بریم ولی به شوهرم امیدی ندارم
فقط برین مشاوره اگر آدم نشو پا پیش بذار برای طلاق شاید ببینه سمبه پر زوره آدم بشهبگو تو ک بند نافت ب ...
پا پیش که نمیکشم برای طلاق من تمام تلاشمو میکنم وقتی برم برای همیشه قیدشو میزنم لعنت به ازدواج فامیلی و اجباری گند زده به زندگیم بعد خرج زندگیمون با باباشه اگه خرجا جدا بشه خونه هم جدا احساس میکنم کمی بهتر میشه اوضاع