2777
2789

حس می‌کنم چند ساله برکت و خوشی های واقعی از زندگی‌هامون رفته خودم که آرزومه برگردم به گذشته خیلی ها هم که می‌بینم از ته دل حالشون خوب نیست......

ممنون میشم برای شفای برادرم دعا کنید....))السلام علیک یا اباعبدالله...🏴💔

بله ولی مسئول حالمون خودمون هستیم

میتونیم هنوز هم شاد باشیم

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ولی مسئول حالمون خودمون هستیممیتونیم هنوز هم شاد باشیم

چجوری با کلی مشکلات 

کاش منم برگردم به سال ۱۴۰۰ دوباره ای کاششششبزرگترین ریسک زندگیمو نمیکردم که الان بشه عذاب زندگیم

امضات 👌

چجوری با کلی مشکلات

قرار نیس یه اتفاق بزرگ بیوفته 

همین دلخوشی های کوچیکو دریاب

کارایی که دوست داری رو انجام بده

به دیگران انرژی مثبت بده

برو بیرون برو پیاده روی

با خدا حرف بزن شکرگزاری کن

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
امضات 👌

ای خواهر هرچی خدارو هم صدا میزنم نمیشنوه انگار باهام قهره به ایمه هاش متوسل میشم قسمشون میدم دری برام باز کنن ولی هیچی دیگه دارم دین و ایمانمو از دست میدم خدا انگتر منو نمیخواد دیگه بریدممممم😭😭😭😭😭

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
ای خواهر هرچی خدارو هم صدا میزنم نمیشنوه انگار باهام قهره به ایمه هاش متوسل میشم قسمشون میدم دری برا ...

عزیز دلم منم همینم ولی بعضی وقتا ی حکمتی هست که ما نمی‌فهمیمش ان شاءالله به حق این شب عزیز به خواسته دلت برسی.....دعا می‌کنم برات دعام کن....

عزیز دلم منم همینم ولی بعضی وقتا ی حکمتی هست که ما نمی‌فهمیمش ان شاءالله به حق این شب عزیز به خواسته ...

انشالله به خق این شب عزیز تو  هم به خواسته دلت برسی گلم ❤

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱