2777
2789

سلامممم دوستان😍

برا کسی که میخواد از صفر صفر خیاطیو شروع کنه کدوم متدو پیشنهاد میکنین؟ با دلیل بگید
کدومش شیک تر در میان لباس ها و بدون ایراد یا کمترین ایراد؟

اگر شیک بودن برات مهمه مشخصه گرلاوین 

فقط خیلی سخته و به پرو زیاد نیاز داره

برو گرلاوین اصلاح شده رو یادبگیر

تو بعضی بخش ها مثل شلوار هم من متد ایتالیایی رو ترجیح میدم

تو بعضی جاها تلفیق گرلاوین و متریک و‌..‌.

با استادی شروع کن که همشو بلد باشه و بهترین حالت ممکن رو بهت ارائه بده 

اگر شیک بودن برات مهمه مشخصه گرلاوین فقط خیلی سخته و به پرو زیاد نیاز دارهبرو گرلاوین اصلاح شده رو ی ...

من شنیدم گرلاین زیاد به پرو نیاز نداره الگوش دقیق

جایی که من میخوام برم دوره ۶ماهه هست متد متریک و گرلاین داره

دودلم کدومش برم که خوب و قشنگ لباس بدوزم

شما برا خودتون میدوزید یا مشتری هم دارید؟ شما با کدوم متد یادگرفتید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم گرلاین زیاد به پرو نیاز نداره الگوش دقیقجایی که من میخوام برم دوره ۶ماهه هست متد متریک و گر ...

من برای خودم میدوزم ولی اگه خدا بخواد در آینده میخوام کارگاه تولیدی بزنم

مادرم یه مدت خودش مزون داشت با متد گرلاوین میدوخت و خیلی مشتری داشت واقعا لباساش شیک و خوشگل بودن 

بنظرم گرلاوین خیلی شیک تره و نتیجش چشمگیره چه برای خودت چه برای مزون دوزی 

من گرلاوین یادگرفتم ولی استادمون برای شلوار متد ایتالیایی یادمون داد و بعضی جاها تلفیقی از متریک و مولر و گرلاوین

من برای خودم میدوزم ولی اگه خدا بخواد در آینده میخوام کارگاه تولیدی بزنممادرم یه مدت خودش مزون داشت ...

پس شما به من گرلاوین رو توصیه میکنید؟؟سخت نیست برا منی که مبتدی‌ام؟

بعد گرلاوین اصلاح شده چجوریه؟ از کجا متوجه بشیم اصلاح شده هست؟

پس شما به من گرلاوین رو توصیه میکنید؟؟سخت نیست برا منی که مبتدی‌ام؟بعد گرلاوین اصلاح شده چجوریه؟ از ...

دیگه الان هیچکس اون گرلاوین ۴۰ سال پیش رو تدریس نمیکنه چون واقعا سخته و فرمول های ریاضیش زیاده الان دیگه همه جا گرلاوین اصلاح شده تدریس میکنن 

نه عزیزم چرا سخت باشه اگر علاقه و پشتکار باشه خیلی زود و راحت یاد میگیری

مامان من گرلاوین آموزش میده شاگرداش مبتدی هستن و خیلی خوب یاد میگیرن 

حتی تابستونا به بچه های مدرسه ای هم یاد میده اونا هم خیلی خوب و سریع یادمیگیرن

بله گرلاوین بهتر از متریک هست 

دیگه الان هیچکس اون گرلاوین ۴۰ سال پیش رو تدریس نمیکنه چون واقعا سخته و فرمول های ریاضیش زیاده الان ...

مرسی از راهنماییت عزیزم میتونم اگه سوالی داشتم ازتون بپرسم چه الان چه روزای آتی راهنمایی برا خیاطی یا...

عکس از کاراتون ندارید بزارید‌ ببینم؟

دیگه الان هیچکس اون گرلاوین ۴۰ سال پیش رو تدریس نمیکنه چون واقعا سخته و فرمول های ریاضیش زیاده الان ...

اخه خیلی دیدم گفتن گرلاوین پر ایراده و بدوزی لباس درست در نمیاد و.. 

متریک ایراد نداره و از این حرفا خیلی ترسیدم و دو دل شدم برم گرلاوین ارزشش داره یا نه

مرسی از راهنماییت عزیزم میتونم اگه سوالی داشتم ازتون بپرسم چه الان چه روزای آتی راهنمایی برا خیاطی ی ...

از لباسام؟! آخه از لباسام توی اینستاگرام زیاد عکس گذاشتم شناسایی میشم اونوقت 🤦🏻‍♀️

من که استاد نیستم ولی اگه سوالی داشتی بپرس از مامانم میپرسم بهت میگم

والا همین چهارشنبه ای که گذشت شاگردای مامانم آزمون عملی استادی داشتن با همین متد گرلاوین خانومی که بالاسرشون بود از تمیزی و خوش دوختی کاراشون کیف میکرد 

در حالیکه بقیه با متدای دیگه کج و کوله و با سرشونه های افتاده و کوتاه بلند دوخته بودن 

نه عزیزم گرلاوین چون محاسبات ریاضیش بیشتره و اندازه گیری های دقیق خیلیا از پسش برنمیان و بد و پر از عیب و ایراد میدوزن ولی اگر خوب یادبگیری و خوب اجرا کنی بهتر از همه متدهاست

متریک راحت ترین متده و بیشترین طرفدار رو داره توی هنرستان هم متریک تدریس میشه ولی واقعا نتیجش اون لباسای شیک و جمع و جور و خاص نیست

از لباسام؟! آخه از لباسام توی اینستاگرام زیاد عکس گذاشتم شناسایی میشم اونوقت 🤦🏻‍♀️من که استاد نیست ...

خب میشه درخواست بدم اسم پیجتون رو بدید؟ براتون مقدور نیست هم مشکلی نداره⚘🌹

شما خیاط هستید؟

خیاط نیستم 

ولی  دوره رو دیدم 

استاد خیاطی ما زمانی که برای دوره رفته بودیم بهمون گفت که بهترین روش خیاطی روش گرلاوینه

خودش همه روشها رو اموزش میداد 

منم دوره گدلاوین رو دیدم

خیاط نیستم ولی دوره رو دیدم استاد خیاطی ما زمانی که برای دوره رفته بودیم بهمون گفت که بهترین روش خی ...

الان برا خودتون بلدید قشنگ همه چی بدوزید؟

الگوش اشتباه یا پر ایراد در نمیاد قشنگ تمیز در میاد؟

الان برا خودتون بلدید قشنگ همه چی بدوزید؟الگوش اشتباه یا پر ایراد در نمیاد قشنگ تمیز در میاد؟

من الان چهار ساله نمیدوزم

ولی اره صاف و تمیز 

لباسای مادر شوهرم و مادرم همیشه میگن فقط دوخت تو رو پسند میکنیم 

قبلا برا خواهرام هم میدوختم الان دیگه دخترم نمیزاره