2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه واقعا 😭😭😭

273 بازدید | 18 پست

خانوادم خستم کردن 

کلا ماهی 400 تومن ماهیانه میدن مامانم همش منت میکنه یکی دیگه میره کار میکنه مامانم همش منت م میکنه چند رو پیش برا خودم چیزی خریدم مامانم میخواست قورتم بده که چرا پولای خودتو برا خودت خرج کردی 

الان هر چی بهشون میگم برام بگیرین میگن تو ماهیانه داری 

آخه خوب منم دخترم انواع نیاز هارو دارم 400 تومنم سریع از بین میره چیزیش نمیمونه که خوب

خسته شدم دیگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگر به خودم باشه حتی دلم میخواد رو پای خودم وایسم و مستقل شم برم کار پیدا کنم خودم پول در بیارم ا ...

یعنی چی اجازه ندارم ... وقتی از 18 سال بالا باشی اختیارت دسته خودتع..خانوادت رو عادت به این نده که واست تعیین تکلیف کنن

یعنی چی اجازه ندارم ... وقتی از 18 سال بالا باشی اختیارت دسته خودتع..خانوادت رو عادت به این نده که و ...

عزیزم اینجوری نگو ،، خیلی از خانواده ها تعصب الکی و بیجا رو بچه هاشون دارن حتی اگه سنشونم زیاد باشه ، حتی من اطرافم دیدم سرهمین تعصبات بیجا دختررو هرروز کتک زدن و اجازه آب خوردنم بزور بهش دادم

یعنی چی اجازه ندارم ... وقتی از 18 سال بالا باشی اختیارت دسته خودتع..خانوادت رو عادت به این نده که و ...

16 سالمه هنوز 

الان دخترای هم سن من همه کار میکنن بیرون میرن مو رنگ میکنن ناخن ميکارن و کلی کار دیگه 

من رو اسیری گرفتن به اسم مراقبت و امنیت 

خسته شدم دیگه واقعا افسرده شدم 

16 سالمه هنوز الان دخترای هم سن من همه کار میکنن بیرون میرن مو رنگ میکنن ناخن ميکارن و کلی کار دیگه ...

خب پولو ب چی خرج میکنی وقتی بیرونم نمیری

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیزم اینجوری نگو ،، خیلی از خانواده ها تعصب الکی و بیجا رو بچه هاشون دارن حتی اگه سنشونم زیاد باشه ...

دقیقا الان من فکر میکنم چند سال دیگه هم که بگذره 18 رو رد کنم بازم زندانیم تو خونه

دقیقا الان من فکر میکنم چند سال دیگه هم که بگذره 18 رو رد کنم بازم زندانیم تو خونه

شرایطتتو درک میکنم عزیزم ، دوران دبیرستان خیلی از دوستای من شرایطشون مث تو بود حتی تا مدرسه هم ک میومدن مامانشون یا باباشون همراشون میومد زنگ اخرم حق نداشتن تنها برن خونه ...

عزیزم محدودیتت در چه حده؟ ینی مغازه و اینام نمیزارن تنها بری؟