2777
2789

موهام تا کمرم بود

خودم کوتاه کرده بودم جلوشو خیلی خوب بود خودم خوشم اومده بود 

گفتم برم ارایشگاه بدم پشتمم بزنه پسرونه شه یکمم مرتب کنه

خرابش کرده خیلی بد شده اصن اون چیزی که خودشم زده بودمو خیلی کوتاه کرده پشتش اومده بالا اصلا یه وضعی نشستم فقط گریه میکنم که چرا رفتم پیش اون اینجوری کرد ۲۰۰ تومنم ازم گرفت اون چیزیم که خودم میخواستم نشده😭😭

عکسشو میزارم ببینید خیلی بد شده ضایعس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی منم رفتم همین بلا رو سرم آورد موهامو میخواستم کوتاه خوشگل دخترونه کنم قشنگ مردونه زد  کوتاه و پسرونه بدون ۶پ۶یچ مدلی وایی گوشام معلوم بود .تو خونه روسری سر میکردم جلو شوهرم خجالت میکشیدم 🥲🥲🥲🥲🥲  لعنت بهش 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
وایی منم رفتم همین بلا رو سرم آورد موهامو میخواستم کوتاه خوشگل دخترونه کنم قشنگ مردونه زد کوتاه و پ ...

منم یجا دارم میرم شاگردی.امروز خانمه با لبخند و موهای قشنگ اومد با موی مردونه و لبای کش اومده ناراحت رفت.البته خودش هی میگفت کووووتاه کوتاهتر

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
منم یجا دارم میرم شاگردی.امروز خانمه با لبخند و موهای قشنگ اومد با موی مردونه و لبای کش اومده ناراحت ...

منم میخوام کوتاه کنم ولی دو دلم 🙁 اون خانومه چند سانتی کوتاه کرد که پشیمون بود؟

منم میخوام کوتاه کنم ولی دو دلم 🙁 اون خانومه چند سانتی کوتاه کرد که پشیمون بود؟

موهاشو چند ماه پیش رنگ زده بود و یک مقدار رشد کرده بود.اینم همه موهای رنگی رو زد فقط جلوموهاش یکم بلندتر بود.۵سانت شد قد موهاش

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰