2777
2789

به قول یه عزیزی، تو با همه شرایط سازگاری. باهمچی ساختم اما نشد.هیچوقت نتونستم از فکرم بیرونش کنم. درسته زیاد بحث میکردیم ولی دوس داشتم همیشه موفق باشه

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز. از دور دیدمش میشناسمش 

یع لحظه قلبم درد شدید گرفت 

اینقد ناراحت شدم اینقد ناراحت شدم اصلا هیچی حالیم نمیشد همینجوری داشتم میرفتم تو خیابون بعدشبا خودم گفتم بیخیال چه فایده داره اون اشغال مجرد نما 

خیلی دردناکه ❤️‍🔥

پر  حسرت های شیرین💔

چقد با تمام وجود درکت کردم اسی منم همه جوره ساختم کنارش بودم تو روزای بی کسیش کنارش بودم وقتی هیچ کس طاقت موندن کنارشو نداشت هیچ ازش نخواستم ولی خودم صدمو گذاشتم براش اخرش گفت وقتی میگم‌نمیشه ینی نمیشه غیرت داشته باش برو اون غیرت داشته باشش تا ابد رو دلمه من غیرت نداشتم ک تو سخت ترین شرایط مث کوه کنارش بودم اره غیرت نداشتم منو ول کرد بخاطر یه دخت  دیگه

من حالم خوب شده تازه دیدنش مث اینه رو زخمات نمک بریزی مث سمه من بهش فکر نمیکنم ولا یکم از آشنایتون ت ...

قبل از کامنت شما، یه خانم کامنت گذاشت که چقد هولی و فقط یکبار دیدیش و قضاوت پشت قضاوت و کامنتشو  پاک کرد 

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

قبل از کامنت شما، یه خانم کامنت گذاشت که چقد هولی و فقط یکبار دیدیش و قضاوت پشت قضاوت و کامنتشو پاک ...

ولشون کن اینا تو تایپک های منم نطر دادن اینجوری  برات مهن نباشع اصلا اینجا همه جور ادم وجود داره گلم 

شاید تورو با یکی دیگه اشتباه گرفته 🥺❤️‍🔥

باید بیخیالشون بشی بخدا این دکتر پرستارا خیلی بدن خیلی  استثنا داره خیلی کم هول کلی دختر دور برشن بعدشم یکی  اینا که منتظر نمیمونه سینگل باشن یکی جلوتر از منو تو مخشون زده تلخ دردناکه ولی حقیقت💔

پر  حسرت های شیرین💔
وایییی

اره عزیزم 

خیلی سخت بود اینقد گریه کردم کردم چهار شبانهروز براش گریه کردم فقد گریه میکردم ولی بعدش کم کم خودمو جمع کردم هوز کفنش خشک نشد با مرور زمان  بهترم میشم 🥲

ولی امیدوارم دردی کهمن کشیدم بکشه

پر  حسرت های شیرین💔
چقد با تمام وجود درکت کردم اسی منم همه جوره ساختم کنارش بودم تو روزای بی کسیش کنارش بودم وقتی هیچ کس ...

خاک تو سرش لیاقتتُ نداشت  ولی تجربه شد دفعه دیگه صدتو برا کسی نذاری تا صدشو نذاشت صدتو نذاری براش وووو 

پر  حسرت های شیرین💔