2777
2789

ببین عزیزم من نمی‌دونم منظورت دقیقا چیه ولی در کل زیاد نباید حرفاشون و کارهاشون واست اهمیت داشته باشی ، باهاشون خوب باش هیچ وقت خبر چینی نکن و پشت سرشون صحبت نکن تا بهت بدبین بشن و فقط خودت رو اولویت قرار بده هیچ وقت ازشون جلو شوهرت بد نگو 

کلا یه قانونی هست میگه که هرچی کمتر اهمیت بدی و بی محلی کنی بیشتر جذبت میشن و بیشتر میخانت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم من نمی‌دونم منظورت دقیقا چیه ولی در کل زیاد نباید حرفاشون و کارهاشون واست اهمیت داشته باش ...

خیلی سخته واقعا اونا رو عامل همه ی. مشکلات زندگیم میدونم و لی جلو شوهرم هیچی نگم

واقعا خیلی خیلی سخته

البته حرف زدن هم هیچ فایده ای نداره

خیلی سخته واقعا اونا رو عامل همه ی. مشکلات زندگیم میدونم و لی جلو شوهرم هیچی نگمواقعا خیلی خیلی سخته ...

خب باید حلشون کنی ببینی این مشکلات دقیقا از کی و چی سر منشا میگیره

اگه دوست داشتی میتونی بهم پیام بدی یه چیزایی راجب اینجور مسائل میدونم