2777
2789

خداکنه این هفته نیاد لااقل بعد کنکور بیاد واقعا تحمل این یکی رو ندارم

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤦‍♀️💔حداقل کاش یه زمان مشخصی رو میگفتن دارم دیوانه میشم

فعلا نمیاد مطمعن باش معلم ما گفت هفته دیگه میاد هنوز تصحیح مونده مثل اینکه نگران نباش هرموقع بیاد اعلام می کنن

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
فعلا نمیاد مطمعن باش معلم ما گفت هفته دیگه میاد هنوز تصحیح مونده مثل اینکه نگران نباش هرموقع بیاد اع ...

خدایا کم آوردم دیگه امیدوارم عزیزم نتایج باب دلت باشه😭♥️

خدایا کم آوردم دیگه امیدوارم عزیزم نتایج باب دلت باشه😭♥️

تلاشت رو بکن این روزا تموم میشه 

ممنونم گلم همچنین❤️

@نیلمااااه  

عزیزم دلم میشه یه چند لحظه بیای کارت دارم

ببخشید وقتت و گرفتم 

چند روز دیگه نتایج درسیم میاد بخدا قسم ذهنم خیلی درگیره اگر بتونی کمکم کنی و تشخیص بدی خوبه یا بد حداقل نفس آرومی بکشم امیدوارم هر چی از خدا میخوای بهت بده ممنونت میشم اگر بگی 

و همینطور ذهنم درگیر یکی ب نام محمد هست چرا رفتارش تغییر کرده اگر بگی واقعاااااا ممنونت میشم مرسی :)))

@mahhsoon عزیزم میشه میگی نتایج مورد نظرم هست یا نه؟ومحمد چه فکری در موردم می‌کنه که حسی بهم دارع؟؟

سلام‌ دوست‌ عزیز‌.نتایج‌ تاحدودی‌ مورد‌ نظرت‌ هست‌ نگران‌ نباش‌.درمورد‌ محمد‌ حس‌ میکنم‌ رفتارش‌ باهات‌ کمی‌ تغیر‌ کرده‌ وازت‌ داره‌ دوری‌ میکنه‌.که‌ احساسم‌ میگه‌ مقصر‌ خودتی‌.موفق‌ باشی‌.

سلام‌ دوست‌ عزیز‌.نتایج‌ تاحدودی‌ مورد‌ نظرت‌ هست‌ نگران‌ نباش‌.درمورد‌ محمد‌ حس‌ میکنم‌ رفتارش‌ باه ...

سلام ممنون عزیزم

در مورد نتایجم به نظرت یعنی نتایجم ناراحتم نمیکنه آخه خیلی استرس دارم

و محمد در موردش میشه بیشتر بگی 

ممنون ببخشید وقتت هم گرفتم

@نیلمااااه عزیزم دلم میشه یه چند لحظه بیای کارت دارمببخشید وقتت و گرفتم چند روز دیگه نتایج درسیم می ...

@نیلمااااه  

نمی‌خوای به نگاه به اینجا بندازی و حداقل یکی و خوشحال منی مطمئن باش به روز لبخند ب لب خودت هم میاد واسه اینکه یکی خوشحال کردی 

می‌دونی هر روز میام سایت بخاطر اینکه شاید تو جوابم و داده باشی ؟؟