2777
2789
عنوان

تا حالا دلتون برا خودتون سوخته

138 بازدید | 16 پست

وای کباب میشم میبینم چقدر خودمو برا یکی حقیرمیکردم منو بپذیره 

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 

آره همین الان دلم برا خودم میسوزه که به یه آدم بی لیاقت که کسی حتی نگاهشم نمیکنه، چقد فرصت دادم ک بیاد با احساسم بازی کنه و برام شاخ شه

نگران نباش عزیزم فقط منتظر باش تا برگرده و تو هم همون طور که لایقشه، جوابشو بده اما دیگه اصلا بهش فرصت نده و اشتباه منو تکرار نکن❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره همین الان دلم برا خودم میسوزه که به یه آدم بی لیاقت که کسی حتی نگاهشم نمیکنه، چقد فرصت دادم ک بی ...

اصلا خود ۱۷ سالم یادم میاد جیگرم میسوزه آدم وقتی سنش کمه براحتی میشه تحقیرش کرد 

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 
اصلا خود ۱۷ سالم یادم میاد جیگرم میسوزه آدم وقتی سنش کمه براحتی میشه تحقیرش کرد

دقیقا

من سنم کم نیست اما چون اختلاف سنیمون زیاده (۱۴ سال) ، اون فکر می‌کنه من هنوز بچه ام و چیزی حالیم نیست

اشتباه کردی ولی اعتماد به نفس یعنی که اشتباهمون قبول کنیم ازش درس بگیرم که تکرار نکنیم خودمون تحقیر ...

اگه منه هیفده ساله رو می‌دیدی انقدر ساده انقدر بیچاره و احساساتی قبلا خودمو سرزنش میکردم ولی الان دلم کباب میشه اصلا مگه میشه اون بچه هیفده رو سرزنش کنم

مال من که دیگه برنمیگرده💔

من اصلا اینا واسم مهم نیست اون آدم کجاس چیکار میکنه و فقط خودش فهمید که راه برگشتی نداره فقط چیزی که اذیتم میکنه اون نسخه خودم میاد جلو چشمم 

یادمه یه روز کلا تحقیرم کرد من گریه کردم نشست به گریه هام خندید 

۳۶ سالمه دلم برای خودم میسوزه که چه زود بابام مرد

خدا رحمتشون کنه