2777
2789

دوستان، عزیزان. من بارها اینجا این جمله رو خوندم. هیچ مرد بالغ متاهل پاک و معصوم و یوسف پیامبری گول هیچ زنی رو نمیخوره‌. به هر دلیلی انتخابش هست که بره با یکی دیگه. اول شوهرتون رو ادب کنید بعد زنی که نفر سوم هست رو مقصر بدونید. همین حرفا رو زدیم و شنیدیم که مردامون پر رو و وقیح شدن و به خودشون اجازه میدن زن و زندگیشونو ول کنن‌ و برن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای حق 😬 فکر میکنن شوهرشون یوزارسیف زمانه ست و زنا افنادن دنبال گول زدن شوهر اینا و تهش بد و بیراه و به اون زن میگن ،حتی اگه زنی شلوار مرد شمارو دربیاره و بکشه از پاش ، اگه متعهد به شما باشه حتی نگاهشم نمیکنه 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

خب نظر ها متفاوته

نباید زنی که مث شیطون میفته تو  ندگی رو هم دست کم گرفت

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خب نظر ها متفاوتهنباید زنی که مث شیطون میفته تو ندگی رو هم دست کم گرفت

بله زنه هم اگه خبر داشته باشه مرد متاهله هیچ توجبهی برای کارش وجود نداره. ولی اینو در نظر بگیرین که اون زن غریبه س. شوهر شماست که به شما متعهده و قلب و جون و دل و بدنشو با شما شریکه 

اومدم دعواولی دیدم شماییدgot it!و البته هزاران لایکاینا میخوان خودشونو دلداری بدنغافل از این که مشرو ...

دقیقا. خودشونم از این حربه گول خوردیم زیاد استفاده میکنن که بار مسیولیت کثافت کاریشون رو از رو دوش خودشون بردارن 

۹۹ درصد جامعه ادمهای عادی هستن با اشتباهات و گناهان و خطاهاشون ، معصوم و پاک و یوسف پیامبر که به درجه عصمت رسیده و میشه فرستاده خدا

واقعیت اینه که زن ها و مرد ها دارن عادی زندگی میکنن بعد یه عده زن روسپی و یه عده مرد هرزه میان افکار و زندگی اونا رو مختل میکنن اونا رو وسوسه میکنن ،هیچ کدوم از ما از وسوسه شیطان در امان نیستیم ... مردهایی که با کلمات قشنگ دخترها رو خام میکنن عاشق میکنن ... زنهایی که با عشوه و هزار ادا فکر و جسم مردها رو تکون میدن هوایی میکنن حتی اگه طرف کاری هم نکنه یه جرقه ای تو ذهنش میزنه میاد زنش رو با اون مقایسه میکنه ، کلی کشمکش تو ذهنش ایجاد میشه حالا یا فراموش میکنه ترمز میکنه یا ادامه میده

من زن و مرد هرزه ی این کاره رو مقصر اول میدونم چون کاسبیشون اینه و دست راست شیطانن و بسیار بسیار کاربلد که زندگی آدمها رو از شرایط عادی خارج میکنن

دو طرف به یک اندازه مقصره ولی بنظرم چون شخصیت زنا والا تر از مرداس زنه باید خیلی در حد حیوانیت پیش ب ...

افرین انقدر این حرفارو تکرار کنید تا مردها راحت تر و با وجدان اسوده تر به هوس بازی بپردازن.