2777
2789
عنوان

خیلی تنهام خیلی حوصلم سر

154 بازدید | 20 پست

وقتی خوشحالم یا ناراحتم هیچکی نیست باهاش حرف بزنم 

نگی فیلم بیین تنهایی خوبه فلانه 

اره میدونم ولی بعضی وقتا واقعا دلم میخواد آدمای واقعی اطرافم باشن 

منی که از آدمای اطرافم بیزارم و هیچ مهمونی نمی خوام برم

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما چون بهت آسیب زدن

ادمای اطرافی که قبلا دورم بودن آره مسعله اینه اونا دیگه نیستن ولی همین سالما هم که موندن ازشون دوری میکنم 

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 

دیگه هیچ ادم واقعی نه پیدا میشه نه هست

با هر کیم بخای دوست بشی با یکم دردو دل کردن و راحت بودن بر علیهت استفاده میکنه و یه زمانی سواستفاده میکنه منظورم دخترا و اکثر خانومای متاهلن که خودم تجربشو داشتم همون تنهایی بهتره و وقتتو با خانوادت بگذرون که بهتر از خانوادت پیدا نمیکنی

دیگه هیچ ادم واقعی نه پیدا میشه نه هستبا هر کیم بخای دوست بشی با یکم دردو دل کردن و راحت بودن بر علی ...

اخه چرا همه دارن پس

حیلی خسته شدم 

همش تنهایی میرم بیرون 

نه پیامی نخ زنگی از طرف کسی 

خیلی تلخه ها:)