2777
2789
عنوان

بحث گروهی مصاحبه تخصصی

402 بازدید | 13 پست

دوستان حالم بده لطفا سرزنشم نکنین🙏🩷پیشاپیش بابت درکتون سپاسگزارم

اولین مرحله من بود. با ۳نفر دیگ. دوتاشون گویا دوست بودن و بروز ندادن ک همدیگه رو میشناسن! اینا x و y.اینا همشهری بودن

یکی دیگ اهل یه شهر دیگ این میگیم w.

اینy وx اصلا اجازه صحبت نمیدادن! من فکر میکردم حالت مشارکتی باشه ولی نبود! اولش x گفتش ک ما یک گروهیم باید متحد باشیم و فلان. بعد دیدم ن! اینجور نیس. مثلا y اولین نفر گف من صحبت میکنم ۵دقیقه. بعد من گفتم ما باید باهم مشارکت داشته باشیم نمیشه اینجور.سریع حالت تدافعی گرف ک نه سهمیه منه و فلان.  مسئولش گف ک ن اجازه نداری همه باید نوبتی صحبت کنن. هستین بقیشو بگم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد این شروع کرد شعر و فلان. یه مقدمه بسیااااار طولانی و طاقت فرسا. اخرشم کار خودشو کرد و حسابی حرف ...

بعد y, خانم x شروع کرد. دقیقا عین اولی‌ . و من بازم نفهمیدم این دوتا دوستن. خلاصه زیادددد حرف زد. بعد نوبتی بود. یک نفر از هر ردیف

خلاصه w صحبت کرد طولانی. ولی صحبتای من کم بود

بعد y, خانم x شروع کرد. دقیقا عین اولی‌ . و من بازم نفهمیدم این دوتا دوستن. خلاصه زیادددد حرف زد. بع ...

اتقددد اینا خرف زدن. خانوم مسیول گف ب من توهم حرف بزن مشارکت کن. خانوما نمیذاشتن حرف بزنم اون دونفر! باورتون نمیشه. وسط حرفم میپریدن. ولی w گلیم خودشو از اب کشید بیرون. جز من

اتقددد اینا خرف زدن. خانوم مسیول گف ب من توهم حرف بزن مشارکت کن. خانوما نمیذاشتن حرف بزنم اون دونفر! ...

این y ب اون میگف تو خوشخطی بنویس. اون ب این میگف ن تو خشخطی بنویس. این میگف x تو کم حرف زدیا. شما لطفا صحبت کن. X میگف شما y حرف بزن شما کم حرف زدی!

خلاصه خانوما ناراحتم. نخواستم وسط حرفشون بپرم چون بزرکنمایی میکردن ک اره وسط حرف مایی. ولی خودشون خیی راحت حرفت قطع میکردن. حرفاشون پایان نداشت فعل نداشت پایان ناپذیر بود

این y ب اون میگف تو خوشخطی بنویس. اون ب این میگف ن تو خشخطی بنویس. این میگف x تو کم حرف زدیا. شما لط ...

بعد مثلا منکه حرف میزدم اجازه نمیدادن جملاتم تموم شه ادامه حرفای من رو ب نفع خودشون ادامه میدادن

بعد مثلا منکه حرف میزدم اجازه نمیدادن جملاتم تموم شه ادامه حرفای من رو ب نفع خودشون ادامه میدادن

هعی. نمیگم اهل کجا بودن. ممکنه بگن توهین کردی فلان. فقط میگم خیلی بی‌فرهنگ و گرگ بودن. تو عمرم چنین ادمای حیوون صفتی ندیده بودم.

باید زرنگ باشی اینجوروقتا ماهم بحث گروهی داشتیم شدم مدیر هممون به یه اندازه صحبت کردیم اگه کسی چن ثانیه بیشتر حرف میزدتذکرمیدادم

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
باید زرنگ باشی اینجوروقتا ماهم بحث گروهی داشتیم شدم مدیر هممون به یه اندازه صحبت کردیم اگه کسی چن ثا ...

شما خوبی. ادم عادلی بودی. و فرهنگش رو داشتی. اینا نه. تذکر هم نگران بودم بگن این ناسازگاره