2777
2789
عنوان

خواهشا یه لحظه بیایین سوال دارم

312 بازدید | 17 پست

سلام دوستان

تا حالا شمع تراپی کردین؟

جواب گرفتین؟

من میخوام یکی برام انجام بده برای ۳ شب شمع تراپی ۲ میلیون خواسته ازم

به نظرتون واقعا ارزش داره؟

چون ۲ میلیون پول کمی نیست

معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم
من یه بار اینجا دیدم یکی نوشته بود همش الکیه و جواب نگرفته بودسرچ کن شاید کسی تجربه داشته باشه

مرسی عزیزم

معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم دعا اثر کرد؟: گفتی ۲ تومن دادی

نه عزیزم 

اثر نکرد هیچ بدترم شد

اصلا دنبال اینکارا نرو حرف بیخوده

بیشتر از ۴ میلیون برای دعا و ف.ال هزینه کردم واقعا بیخود بود

منم زندگیم یه جورایی خراب شده شوهرم رفت دادخواست طلاق داد

بمیرم برات

خوب درکت میکنم.

الان تو چه مرحله ای هستین؟

مهریه میخواد بده؟

بچه دارین؟

نه عزیزم اثر نکرد هیچ بدترم شداصلا دنبال اینکارا نرو حرف بیخودهبیشتر از ۴ میلیون برای دعا و ف.ال هزی ...

من دوستم با شوهرش مشکل داشت میخاستن جدا بشن . شوهره میخاست طلاق بده . رفته پیش دعا نویسی  جادو گر . واقعل اثر کرد . گفت دعا گرفتم خوب شدیم. 

من دوستم با شوهرش مشکل داشت میخاستن جدا بشن . شوهره میخاست طلاق بده . رفته پیش دعا نویسی جادو گر . ...

من دعا نویس خوب نتونستم پیدا کنم

کاش میتونستم پیدا کنم

شما میرین پیش اون دعا نویسی که دوستتون رفته؟

بچه ندارم ولی من زندگیمو دوست دارم وشرایط طلاق ندارم اصلا الان خونه پدرم هستم

منم زندگیمو دوست دارم

یه دختر ۳ونیم ساله دارم

اما اون دیگه منو نمیخواد